Heeft u juridische vragen?

Kijk bij de

Veelgestelde vragen

Neem contact

met ons op via e-mail

Bel direct

088 - 134 41 12

Maak kennis met

onze medewerkers

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een geschil met uw werkgever? Vraagt u zich af of u naar de rechter moet stappen? Ervaart u problemen bij uw opleiding? Of wilt u juridische ondersteuning bij het vaststellen van de goodwillsom?
 
Wie is aangesloten bij de Federatie Medisch Specialisten via zijn of haar wetenschappelijke vereniging, lid is van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) of De Jonge Specialist kan kosteloos voor 20 uur (coassistenten: 10 uur) per jaar juridische dienstverlening krijgen. Bij het Kennis- en dienstverleningscentrum van de Federatie en de LAD werken deskundige juristen en andere medewerkers die weten wat er speelt in uw dagelijkse praktijk. Daardoor kunnen wij u goed ondersteunen, zodat u kunt doen wat u wilt doen: de beste zorg geven. Bekijk het volledige overzicht van onze juridische dienstverlening.
 
Ook wetenschappelijke verenigingen en collectieven zoals MSB’s, VMSD’s en medische staven kunnen bij het Kennis- en dienstverleningscentrum (gespecialiseerde) juridische ondersteuning krijgen.

Rechtsgebieden afbeelding
Adriaan-KDC-hexagon

Kennis- en dienstverleningscentrum

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt uw vraag ook mailen naar info@demedischspecialist.nl. U krijgt binnen één werkdag reactie. Het is ons streven om inhoudelijke vragen binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Afhankelijk van de complexiteit van uw vraag wordt u doorverwezen naar een van onze juristen, beleidsadviseurs of onderhandelaars. Weten wie wij zijn? Bekijk het overzicht van onze medewerkers