Kortingen

Iedereen die is aangesloten bij de Federatie via zijn of haar wetenschappelijke vereniging kan profiteren van diverse kortingen op verzekeringen. Er zijn afspraken gemaakt met de VvAA en Movir over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en korting op een arbeidsongeschiktheidsverzekering, particuliere verzekeringen en zorgverzekeringen. Ook kunt u korting krijgen op een Volvo.

Particuliere verzekeringen

Als u privé verzekeringen afsluit bij VvAA krijgt u een korting van 5% per verzekering. Jong professionals (artsen/zorgprofessionals die maximaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd) krijgen daar bovenop nog eens 10% korting. Onder het particuliere verzekeringsaanbod van VvAA vallen onder meer de auto-, inboedel-, reis-, opstal- en particuliere rechtsbijstandverzekering. Het volledige aanbod en informatie over de voorwaarden en de dekking vindt u op www.vvaa.nl/lad

Zorgverzekeringen

Iedereen die is aangesloten bij de Federatie via zijn of haar wetenschappelijke vereniging krijgt 5% korting op de basisverzekering van VvAA en 12% op de aanvullende pakketten in 2020. Meer informatie staat op de website van de VvAA www.vvaa.nl

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Aangeslotenen van de Federatie krijgen minimaal 10% korting op een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Movir. Movir is de enige gespecialiseerde arbeidsongeschiktheidsverzekeraar voor medische en zakelijke professionals in Nederland. Wilt u meer informatie over de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering? Neem dan contact op met Movir via 030-607 87 00 of info@movir.nl, of kijk op www.movir.nl. Als u uw relatienummer kwijt bent, dan kunt u deze opvragen via ledenbeheer@demedischspecialist.nl of 088-505 34 34.

Aanvullende beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als u als medisch specialist in dienstverband via uw wetenschappelijke vereniging contributie betaalt voor de Federatie, dan bent u gratis lid van de LAD en dus verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid. Deze verzekeringsdekking, inclusief een beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid bij nevenfuncties, is door de LAD ondergebracht bij de VvAA. Op de website van de LAD vindt u meer informatie over de verzekering en de voorwaarden. Deze voorwaarden gelden dus uitsluitend voor medisch specialisten die lid zijn van de LAD.

Korting op een Volvo

De Federatie en de LAD hebben met Volvo afspraken gemaakt over een korting op een nieuwe Volvo. Deze korting komt bovenop de afspraken die u met de dealer maakt en geldt voor iedereen die is aangesloten bij de Federatie via zijn of haar wetenschappelijke vereniging, en/of lid is van de LAD. Ook leden die lid zijn van SOVAF kunnen gebruik maken van deze regeling. Neem voor de details contact met ons op via 088 134 41 12 of mail naar  info@demedischspecialist.nl.