11 nov 2015

Voorstelling van Zaken: Een theatraal debat over de zorg

Stadsschouwburg, Amsterdam

Een theaterseminar met Alexander Rinnooy Kan, Marcel Olde-Rikkert, Alex Brenninkmeijer, Gerrit van der Wal, Marcel Levi, Peter Holland, Bart Berden, Pauline Meurs, Carina Hilders, Albert Arp, Wim van der Meeren, Ariane Schluter en Pierre Bokma.

Debaters, onder leiding van tafelvoorzitter Alexander Rinooy Kan, zijn bereid hardop te denken en buiten hun gebaande paden te treden, met als doel het zoeken naar de verbinding. Zij geven aan met welke dilemma’s zij te maken hebben en waar de mogelijke oplossingen volgens hen zouden kunnen liggen.

In deze eerste Voorstelling van Zaken debatteren drie maal vier deskundigen over de volgende vragen:
1.Patiënt centraal stellen: fabel of werkelijkheid?
2.Regelgeving: doolhof voor de dokter: komt hij of zij nog voldoende aan zijn of haar werk toe?
3.Hoe oud wil/kan ik worden? Tot hoever kan/wil ik me laten behandelen? Kunnen we de eindigheid van het leven nog wel accepteren?

Acteurs zullen op geheel eigen wijze het debat voeden.

Tijd: Het theaterseminar start om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Inloop vanaf 13:15 uur. Na afloop is er een borrel.

Prijs: € 195,- (excl. BTW). Voor leden van VvAA, NVZD of VMZH: € 165,- (excl. BTW).

Accreditatie: Dit theaterseminar is geaccrediteerd door de NVZA (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers), de ABAN (Accreditatie Bureau Medisch Specialisten) en de NVKF (Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica) met 3 punten. Om voor accreditatie in aanmerking te komen dient u uw BIG-nummer in te vullen bij uw aanmelding.

Meer informatie en aanmelden.