Agenda overzicht

09 mei 2018

Leergang Medisch management in het ziekenhuis

MIDDEN VAN HET LAND

Vernieuwde leergang biedt een algemene en uitgebreide inleiding in medisch management voor medisch specialisten en overige leden van medische staven.

31 mei 2018

Symposium Taakherschikking 2018

De Reehorst te Ede

Vervolg op Symposium Taakherschikking 2015. Belangrijkste thema van dit symposium is de samenwerking van physician assistants en verpleegkundig specialisten met geneeskundig specialisten.

05 jun 2018

Slotcongres Project Individualisering Opleidingsduur. Tot hier en nu verder!

Inn Style, Maarssen

Wat hebben we de afgelopen jaren, samen met opleiders, aios en andere betrokkenen bereikt? En hoe gaan we nu verder om de opleidingen tot medisch specialist optimaal af te stemmen op de competenties en het ontwikkeltempo van individuele aios?

07 jun 2018

Training 'U én uw VMSD in positie' (VOL)

VvAA 't Hart

Hoe kunt u de positie van uw Vereniging Medisch Specialisten in Dienstverband (VMSD) in het bestuurlijke krachtenveld van het ziekenhuis versterken?

28 jun 2018

Algemene Vergadering Federatie Medisch Specialisten

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Vergadering met het bestuur van de Federatie Medisch Specialisten en genodigde algemeen voorzitters van wetenschappelijke verenigingen.

03 jul 2018

Inspiratiesessie Platform Innovatie

Domus Medica, Utrecht

Succesvolle innovaties maken het werk vaak makkelijker, leuker, beter en meestal ook goedkoper. Ze zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Hoe dan ook hebben innovaties grote impact op uw werk.

04 sep 2018

Congres ‘van Hippocrates tot datadriven dokter; voorop in vernieuwing'

NTB

Nieuwe informatiesystemen, patiëntenportalen, informatie vanuit wearables, de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De zorg van nu én de toekomst vraagt om goede eenduidige vastlegging en uitwisseling van zorginformatie.

10 sep 2018

Management voor medici

VILLA HEIDEBAD, EPE

In deze postdoctorale leergang wordt u grondig voorbereid op management- en bestuurstaken waarmee een medicus in de ontwikkeling van zijn/haar carrière te maken kan krijgen.

25 sep 2018

Platform Europa

Domus Medica, Utrecht

Bijeenkomst van medisch specialisten om de Nederlandse vertegenwoordiging tijdens overleggen op Europees niveau nog effectiever te maken.

27 sep 2018

Algemene Vergadering Federatie Medisch Specialisten

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Vergadering waarin het bestuur van de Federatie Medisch Specialisten, genodigde algemeen voorzitters van wetenschappelijke verenigingen.

Pagina's