Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

21 jun 2021

Het IMPACT Congres

ONLINE BIJEENKOMST

Kwaliteitsregistraties maken de effecten van COVID-19 op de reguliere zorg inzichtelijk. Tijdens het IMPACT Congres op maandag 21 en dinsdag 22 juni 2021 presenteren de samenwerkende kwaliteitsregistraties (SKR) de resultaten.

29 jun 2021

Webinarreeks nieuwe Europese wetgeving voor medische technologie

Online bijeenkomst

In een reeks webinars wordt u bijgepraat over wat dit betekent voor zorginstellingen en welke veranderingen relevant zijn voor het werk van dokters, zorgmedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

29 jun 2021

Webinar Opleiden 2025 'Levenslang ontwikkelen en leren: Hoe zit het met jouw groeimindset?'

Online bijeenkomst

De Federatie Medisch Specialisten organiseert in 2021 een webinarreeks Opleiden 2025 waarin de opbrengsten van Opleiden 2025 tot nu toe, worden gedeeld met wetenschappelijke verenigingen, opleiders, aios en geïnteresseerden.

06 jul 2021

Webinar Antibiotica-allergieën

ONLINE BIJEENKOMST

Op 6 juli 2021 organiseert het ABR-zorgnetwerk een webinar over antibiotica-allergieën, met name voor medisch specialisten. Ongeveer 10% van de patiënten meldt een penicillineallergie bij een bezoek aan huisarts, apotheek of ziekenhuis.

06 jul 2021

Webinar Overheveling van epoëtines en G-CSF middelen

ONLINE BIJEENKOMST

Wilt u meer weten over de gevolgen van komende overheveling van epoëtines en G-CSF middelen van het GVS naar de ziekenhuisbekostiging? Meld u dan nu aan voor dit webinar van de Federatie, NVZ, NFU en NVZA.

08 sep 2021

Congres 1001 Voorbeelden

JUISTE ZORG OP DE JUISTE PLEK

Dag in dag uit maken medisch specialisten in heel Nederland op talloze manieren de juiste zorg op de juiste plek mogelijk. Wat kunnen we van hun ervaringen leren zodat we de ontwikkeling naar de juiste zorg op de juiste plek blijven verbeteren, versnellen en uitbreiden?

01 okt 2021

DJS Congres

ONLINE BIJEENKOMST

Op vrijdag 1 oktober vindt het jaarlijkse DJS Congres plaats, georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten, De Jonge Specialist, de LAD en de VvAA.

07 okt 2021

Congres Duurzame Zorg

ONLINE BIJEENKOMST

Steeds meer zorgprofessionals, ziekenhuizen en zorginstellingen mobiliseren zichzelf op weg naar een duurzame zorgsector. Tijdens het online congres Duurzame Zorg op 7 oktober 2021 delen partners van de Green Deal hun ervaringen.

18 nov 2021

Congres Tijd voor Verbinding

MIDDEN NEDERLAND HALLEN, BARNEVELD

Jaarlijks congres van het programma Tijd voor Verbinding dat geheel in het teken staat van patiëntveiligheid in de medisch-specialistische zorg.

26 nov 2021

Symposium Zorgevaluatie

Jaarlijks geaccrediteerd symposium over zorgevaluatie georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten en het Kennisinstituut.

Pagina's