Agenda overzicht

05 nov 2019

KNMG Jubileumcongres: Dokter in verandering

NBC te Nieuwegein

Wat hebben de afgelopen 170 jaar de medische zorg gebracht, waar staan we nu en waar gaan we heen? Op 5 november viert de KNMG haar 170-jarig bestaan met een gevarieerd en bruisend jubileumcongres.

08 nov 2019

Symposium Zorgevaluatie in Beweging

Zorgevaluatie is volop in ontwikkeling. Vele partijen beïnvloeden dat proces en de belangen zijn groot. Belangrijk dus dat medisch specialisten hun belangrijkste onderzoeksvragen in kaart brengen. Tijdens het symposium gaan we in gesprek over de relevante vragen rond zorgevaluatie.

18 nov 2019

Platform Innovatie

Anatomiegebouw Utrecht

Laat u inspireren door pitches van uw vakgenoten en discussieer mee over het centrale thema van deze sessie: de mogelijkheden van 3D-technologie in uw dagelijkse praktijk.

11 dec 2019

MMV-congres 2019: Opleiden over grenzen

Congrescentrum NBC, Nieuwegein

Op woensdag 11 december organiseert de Federatie Medisch Specialisten wederom het MMV-congres. Dit is het landelijk congres voor iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen.

13 feb 2020

Innovation for Health - Shaping the Future of Healthcare

De Doelen ICC, Rotterdam

Op donderdag 13 februari 2020 vindt de 7de editie van Innovation for Health plaats in De Doelen ICC in Rotterdam. Deze toonaangevende conferentie brengt meer dan 800 sleutelfiguren en 60 invloedrijke sprekers bij elkaar met als doel bijdragen aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.