Agenda overzicht

13 sep 2019

Zorg voor medisch specialist

Utrecht

NIEUW! Maak kennis met HR-werkwijzen en instrumenten die bijdragen aan optimaal functioneren en duurzame ontwikkeling van medici. Ontwikkeld door HR- én medisch specialisten.

27 sep 2019

DJS Congres 2019

HOTEL VAN DER VALK, TIEL

Het landelijke congres voor aios en anios. Vrijdag 27 september organiseert De Jonge Specialist (DJS) samen met de Federatie Medisch Specialisten, LAD en VvAA wederom het landelijke DJS Congres (voorheen AIOS Upgrade) voor aios en anios, boordevol discipline overstijgend onderwijs.

01 okt 2019

Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Meer informatie volgt.

02 okt 2019

Rode Hoed Symposium 'De Medisch Specialist' HAPPY@WORK

Rode Hoed, Amsterdam

Tijdens het Rode Hoed Symposium – HAPPY@WORK gaan beleidsmakers, medisch specialisten en experts met elkaar in gesprek om nieuwe ideeën en inzichten op te doen die leiden tot meer werk- en geneesplezier.

08 nov 2019

Symposium Zorgevaluatie

Meer informatie over dit symposium volgt.

18 nov 2019

Platform Innovatie

Omgeving Utrecht

Succesvolle innovaties zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Kom luisteren, kennis uitwisselen, discussiëren, of…. pitch uw eigen innovatie!

11 dec 2019

MMV-congres

NBC Nieuwegein

Op woensdag 11 december 2019 organiseert de Federatie Medisch Specialisten weer het MMV-congres. Laat uw contactgegevens achter als u als eerste op de hoogte wilt worden gehouden over informatie en inschrijving.