Agenda overzicht

13 sep 2019

Zorg voor medisch specialist

Utrecht

NIEUW! Maak kennis met HR-werkwijzen en instrumenten die bijdragen aan optimaal functioneren en duurzame ontwikkeling van medici. Ontwikkeld door HR- én medisch specialisten.

25 sep 2019

DCRF Jaarcongres 2019

DE REEHORST, EDE

Het congres staat in het teken van de naderende Europese wetgeving voor mens-gebonden klinisch wetenschappelijk onderzoek, te weten de ECTR, de MDR 2020 en de GDPR (AVG).

27 sep 2019

DJS Congres 2019

HOTEL VAN DER VALK, TIEL

Het landelijke congres voor aios en anios. Vrijdag 27 september organiseert De Jonge Specialist (DJS) samen met de Federatie Medisch Specialisten, LAD en VvAA wederom het landelijke DJS Congres (voorheen AIOS Upgrade) voor aios en anios, boordevol discipline overstijgend onderwijs.

01 okt 2019

Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Het Platform Europa is gratis toegankelijk en interessant voor iedere medische specialist. Werk je al samen op Europees niveau, is er een onderwerp wat op Europees niveau besproken moet worden of heb je een praktijkvoorbeeld te delen?

02 okt 2019

Rode Hoed Symposium 'De Medisch Specialist' HAPPY@WORK

Rode Hoed, Amsterdam

Tijdens het Rode Hoed Symposium – HAPPY@WORK gaan beleidsmakers, medisch specialisten en experts met elkaar in gesprek om nieuwe ideeën en inzichten op te doen die leiden tot meer werk- en geneesplezier.

09 okt 2019

Startevent Opleiden 2025

DEFABRIQUE, UTRECHT

Zet in uw agenda: Startevent Opleiden 2025 op 9 oktober.

09 okt 2019

De toekomst van antistollingszorg in Nederland

De Eenhoorn, Amersfoort

Conferentie van de Nederlandse Internisten Vereniging en de Federatie van Nederlandse Trombosediensten over de ontwikkelingen op het gebied van antistollingszorg.

05 nov 2019

KNMG Jubileumcongres: Dokter in verandering

NBC te Nieuwegein

Wat hebben de afgelopen 170 jaar de medische zorg gebracht, waar staan we nu en waar gaan we heen? Op 5 november viert de KNMG haar 170-jarig bestaan met een gevarieerd en bruisend jubileumcongres.

08 nov 2019

Symposium Zorgevaluatie in Beweging

Zorgevaluatie is volop in ontwikkeling. Vele partijen beïnvloeden dat proces en de belangen zijn groot. Belangrijk dus dat medisch specialisten hun belangrijkste onderzoeksvragen in kaart brengen. Tijdens het symposium gaan we in gesprek over de relevante vragen rond zorgevaluatie.

18 nov 2019

Platform Innovatie

Anatomiegebouw Utrecht

Laat u inspireren door pitches van uw vakgenoten en discussieer mee over het centrale thema van deze sessie: de mogelijkheden van 3D-technologie in uw dagelijkse praktijk.

Pagina's