Agenda overzicht

05 sep 2017

Training ‘U én uw VMSD in positie’

REGIO UTRECHT

​Zoals al aangekondigd tijdens de startbijeenkomst ‘Medisch specialist in dienstverband georganiseerd aan zet’ op 4 juli, hebben de LAD en Federatie Medisch Specialisten samen met de Academie voor Medisch Specialisten de tweedaagse training ‘U én uw VMSD in positie’ ontwikkeld.

07 sep 2017

Ethiek van leven en zorgen

SAMAYA, WERKHOVEN

Stilstaan bij de wijze waarop u in uw leven en werk staat: een grondige verdieping in ethische vragen rondom de zorg en het eigen leven.

11 sep 2017

Choosing Wisely 2017: Waardecreatie in de zorg

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in waardecreatie in de zorg, verstandige keuzes en samen beslissen. Klinische praktijk, onderwijs en wetenschap bundelen hun krachten om slimmere keuze in de gezondheidszorg te stimuleren.

11 sep 2017

Management voor medici

VILLA HEIDEBAD, EPE

In deze postdoctorale leergang wordt u grondig voorbereid op management- en bestuurstaken waarmee een medicus in de ontwikkeling van zijn/haar carrière te maken kan krijgen.

13 sep 2017

Training Substitutie van zorg

HOTEL RESTAURANT OUD LONDON, ZEIST

De substitutie van zorg van de tweede naar de eerste lijn is onvermijdelijk. Bereid u voor op deze nieuwe situatie met een tweedaagse training van de Academie voor Medisch Specialisten en het Jan van Es Instituut.

20 sep 2017

Mindfulness voor zorgprofessionals

MEC SPIRIT, BAARN

Maak kennis met de 8-weekse geprotocolleerde Mindfulness Based Stress Reduction training, die haar effectiviteit ruimschoots heeft bewezen.

21 sep 2017

Besturen medische staf revalidatie-instellingen

MIDDEN VAN HET LAND

Variant van de algemene cursus Medische staf en ziekenhuismanagement, toegesneden op de medische staven van revalidatieinstellingen.

26 sep 2017

Mini-master Leiderschap in de zorg

BEATRIXTHEATER, UTRECHT

Tweedaagse leiderschapsprogramma waarin u wordt bijgespijkerd in wat u moet weten en kunnen om een vernieuwend en verbindend leider te zijn.

04 okt 2017

Rode Hoed Symposium - De Medisch Specialist 2018

DE RODE HOED, AMSTERDAM

Meer informatie volgt medio 2017.

05 okt 2017

Basics van management en beleid

MIDDEN VAN HET LAND

Maak kennis met actuele ontwikkelingen in de zorg, de financiering van de medisch specialistische zorg, organisatievormen van ziekenhuis en medische staf en kwaliteitsbeleid.

Pagina's