Agenda overzicht

13 nov 2018

Platform Innovatie

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Succesvolle innovaties zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Kom luisteren, kennis uitwisselen, discussiëren, of…. pitch uw eigen innovatie!

15 nov 2018

Compassievol medisch leiderschap

Kloosterhotel ZIN, Vught

Driedaagse bijscholing waarin u wordt meegenomen door nationale en internationale experts op het gebied van compassievol medisch leiderschap. Sprekers zijn onder andere Carina Hilders, Sander de Hosson en Kiki Lombarts.

19 nov 2018

Training 'U én uw VMSD in positie'

Slot Zeist

Hoe kunt u de positie van uw Vereniging Medisch Specialisten in Dienstverband (VMSD) in het bestuurlijke krachtenveld van het ziekenhuis versterken?

21 nov 2018

KNMG congres: Minderjarigen als patiënt

Congreshotel Figi Zeist

Ethische en juridische kwesties bij de behandeling van kinderen.

28 nov 2018

Start programma 'Medisch Leiderschap voor opleiders'

Austerlitz

Van de moderne medisch specialist wordt verwacht dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt op terreinen als samenwerking, innovatie, preventie en doelmatigheid. Hoe bereidt u als opleider aios hierop voor? Lukt het om het thema medisch leiderschap in te passen in de dagelijkse opleidingspraktijk?

12 dec 2018

MMV-congres 2018: Opleiden is netwerken

CONGRESCENTRUM NBC, NIEUWEGEIN

Op woensdag 12 december organiseert de Federatie Medisch Specialisten wederom het MMV-congres. Dit is het landelijk congres voor iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen. Meer informatie over het thema en programma volgt binnenkort.

13 dec 2018

Algemene Vergadering Federatie Medisch Specialisten

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Vergadering waarin het bestuur van de Federatie Medisch Specialisten, genodigde algemeen voorzitters van wetenschappelijke verenigingen.

10 jan 2019

Klinisch leiderschap

Villa Heidebad, Epe

Inzicht in de verbetermogelijkheden van zorgprocessen, tools om een visie hierop te kunnen ontwikkelen en werken aan uw persoonlijk leiderschap.

06 feb 2019

SONCOS Congres Therapie op maat

Hotel Papendal Arnhem

Ontwikkelingen in de oncologische zorg in Nederland. Nieuw bij deze editie: twee parallelsessies vanuit de NVALT (longgeneeskunde) en NVU (urologie).

19 mrt 2019

Congres Netwerkgeneeskunde

Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht

De medisch specialisten en andere professionals die de stap richting netwerkgeneeskunde al hebben gemaakt, staan centraal tijdens het Congres Netwerkgeneeskunde op dinsdag 19 maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Pagina's