Agenda overzicht

19 mrt 2019

Congres Netwerkgeneeskunde

Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht

De medisch specialisten en andere professionals die de stap richting netwerkgeneeskunde al hebben gemaakt, staan centraal tijdens het Congres Netwerkgeneeskunde op dinsdag 19 maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

26 mrt 2019

Invitational conference voor de richtlijnontwikkeling Enterale toegang

Domus Medica, Utrecht

Op initiatief van de Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen (NVMDL) wordt binnenkort gestart met de ontwikkeling van de richtlijn Enterale toegang.

02 apr 2019

Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Europese ontwikkelingen zijn van groot belang voor de manier waarop in Nederland medisch specialisten hun beroep uit kunnen oefenen. Daarom nemen vanuit de Federatie Medisch Specialisten en diverse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigers deel aan overleggen op Europees niveau.

13 mei 2019

Platform Innovatie: De energie van innovatie

NBC CONGRESCENTRUM, NIEUWEGEIN

Kom 13 mei 2019 naar het 4e Platform Innovatie van de Federatie Medisch Specialisten voor een avond vol inspiratie en het uitwisselen van kennis en ervaring!

01 okt 2019

Platform Europa

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Meer informatie volgt.

18 nov 2019

Platform Innovatie

NBC CONGRESCENTRUM, NIEUWEGEIN

Succesvolle innovaties zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Kom luisteren, kennis uitwisselen, discussiëren, of…. pitch uw eigen innovatie!