09 dec 2020

MMV-congres 2020

Digitaal congres

Op woensdag 9 december organiseert de Federatie Medisch Specialisten ook dit jaar het MMV-congres. Het congres dat jaarlijks zo’n 1000 deelnemers kent, gaat dit jaar volledig digitaal. Het thema dit jaar is Voorop in vernieuwing. Passend bij de tijdsgeest van de medische vervolgopleidingen. Passend bij de impact die de COVID-crisis heeft gehad en nog steeds heeft.

Omdat de COVID-crisis nog niet achter ons ligt en we niet weten hoe de situatie in december is, hebben we besloten om dit jaar het congres volledig digitaal aan te bieden. In lijn met het thema, gaat de Federatie de uitdaging aan om ook dit jaar het succes van de voorgaande jaren te evenaren. En we hopen op uw steun om er een fantastische ervaring van te maken. Allemaal te volgen vanachter uw eigen computer of bijvoorbeeld met een groot scherm samen met uw opleidingsteam. 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een interactief en afwisselend programma. Wij horen graag hoe uw ideale digitale MMV-congres eruit zou zien. Help u ons mee? Vul dan hier een korte vragenlijst in.

Wilt u als eerste worden geïnformeerd zodra het programma bekend is en u zich kunt inschrijven? Laat dan uw naam en e-mailadres achter.