Extra activiteit

Het congres begint om 15.00 uur, zodat u in principe uw agenda in de ochtend niet hoeft aan te passen. Deelnemers die meer willen dan alleen ons congres bezoeken, kunnen ’s morgens een extra acitviteit in Den Bosch ondernemen. U kunt zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier voor het congres. Lunch is bij de prijs inbegrepen. 

De activiteit start om 10.30 uur bij Hotel Central aan de Markt in Den Bosch. Einde: 14.00 uur, zodat u ruim op tijd bent voor de start van het congres. U kunt deelnemen aan de volgende activiteit:

1

Een wandeling met humor…en “ontmoeting” met Jeroen Bosch

Prijs per deelnemer: € 62,- incl. btw. 

  • Bezoekers worden gastvrij ontvangen met koffie en een traditionele Bossche Bol
  • ’s-Hertogenbosch is ook humor, want Oeteldonk is humor. U wordt meegenomen voor een ‘ludieke’ wandeling, waarbij humor centraal staat. Neem de ‘gidsen’ op deze tour niet al te serieus…
  • Jeroen Bosch is de meest prominente Bosschenaar ooit. Geen wonder dat we op deze dag een bezoek brengen aan het beroemde Jheronimus Bosch Art Center (JBAC). De gidsen vertellen alles over de werken van deze bijzondere meester.
  • Terug in Hotel Central krijgt u een uitgebreide lunch aangeboden (broodjes met koffie, thee of frisdrank).

Vanaf het Centraal Station naar het Hotel Central is 10 minuten lopen (700 m). Parkeren kan aan de achterzijde van Hotel Central in parkeergarage Tolbrug, Burgemeester Loeffplein 70, 5211 RX ’s-Hertogenbosch.