19 mrt 2019

Congres Netwerkgeneeskunde

Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht

Congres Netwerkgeneeskunde:
De medisch specialist met één been buiten het ziekenhuis

Het congres is volgeboekt. U kunt zich niet meer inschrijven


Staat u al met één been buiten het ziekenhuis? Steeds vaker behandelen medisch specialisten hun patiënten buiten de muren van het ziekenhuis. Ze maken deel uit van een netwerk rondom de patiënt, waarin zij samenwerken met andere (zorg)professionals zoals huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en wijkverpleegkundigen.

Hoe zet u de stap richting netwerkgeneeskunde? Tijdens het Congres Netwerkgeneeskunde op dinsdag 19 maart 2019 delen medisch specialisten en andere professionals hun ervaringen. Zij geven u praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met netwerkgeneeskunde, en laten zien wat het u en uw patiënten concreet kan opleveren. Netwerkgeneeskunde is namelijk niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk als we met passie goed ons werk willen blijven doen.

Laat u inspireren door zorgverleners voor wie netwerkgeneeskunde al gemeengoed is geworden. Leer welke vormen van netwerkgeneeskunde mogelijk zijn. Krijg inzicht in de financiering en het resultaat op de lange termijn, en raak gemotiveerd door gesprekken met onze sprekers en andere deelnemers. 

Voor wie

Dit congres wordt georganiseerd voor en door medisch specialisten. Voor aios, huisartsen en andere zorgprofessionals werkzaam in de eerste lijn, bestuurders en beleidsadviseurs van ziekenhuizen en zorgverzekeraars, patiënten(organisaties) en bestuurders en beleidsadviseurs van koepelorganisaties.

Wanneer

Dinsdag 19 maart 2019 van 9.30 uur tot 17.15 uur.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht, Media Plaza (Polar-zaal).

Kosten

De kosten voor deelname bedragen €245,- incl. btw. Voor aios €125,- incl. btw.

Accreditatie

Het congres is geaccrediteerd door de NVZA met 5 punten. Door ABAN (cluster 1 en 2) en NVKF met 6 punten.
Accreditatie is aangevraagd bij NVKC.

Lees meer over het onderwerp Netwerkgeneeskunde