28 sep 2018

AIOS Upgrade

Lumen Events Zwolle

Op vrijdag 28 september vindt de AIOS Upgrade plaats, het landelijke congres voor en door aios. Dit jaar staat het congres in het teken van ‘persoonlijk leiderschap’. Om een succesvolle medisch specialist te worden kunnen leiderschapskwaliteiten niet ontbreken. Om je drukke dag in goede banen te leiden heb je nu al leiderschap nodig, maar ook binnen de assistentengroep, bij je opleider en supervisor en in overleg met andere disciplines kan deze competentie niet ontbreken.

Wat voor dokter ben jij, waar sta je voor?

De gezondheidszorg is continu in beweging, als medisch specialist moet je niet alleen je vak uitoefenen maar je ook bewust zijn van strategie, ondernemerschap en organisatie. Ondertussen wil je ook graag een leven lang gezond werken, terwijl uitval ten gevolge van burn-out steeds meer op de loer lijkt te liggen. Hoe bewaar jij de juiste balans?

Tijdens het congres kun je je in deze thema’s verdiepen. Hoe je dat doet, bepaal je zelf: de dag zit boordevol workshops die je zelf kunt kiezen. Richt jij je op het voorkomen van een burn-out en het bewaren van een goede werk-privé balans? Of is dat voor jou geen enkel probleem en houd je je liever bezig met het oplossen van roosterproblemen die ontstaan zijn ten gevolge van de individualisering? Hoe jij invulling geeft aan persoonlijk leiderschap bepaal je zelf!

Voor wie?

Alle aios, arts-onderzoekers en anios zijn welkom op de AIOS Upgrade! Voor iedereen is er een passend programma, want je stelt dit tenslotte zelf samen. 

Meer informatie en inschrijven