Webinars

De Federatie en de wetenschappelijke verenigingen organiseren webinars voor medisch specialisten voor het delen van kennis en ervaringen over de bestrijding van de COVID-19 epidemie.

Aanmelden aankomende webinars

Wachtwoord opvragen voor het terugkijken van webinars

Voor het terugkijken van de webinars van de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen dient u eenmalig een wachtwoord aan te vragen.

Vraag hier uw wachtwoord op

Klik hier als u een huisarts, aios, verpleegkundige, physician assistant, arts ouderengeneeskunde, sociaal geneeskundige, MKA-chirurg of fysiotherapeut bent.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Multidisciplinaire webinars Federatie Medisch Specialisten 

  • Webinar donderdag 5 november: ‘Help elkaar helpen’ 
    In dit webinar is de centrale vraag hoe met de almaar stijgende druk op de ziekenhuizen genoeg handen aan het bed georganiseerd kunnen worden op zowel de COVID-afdelingen als de reguliere verpleegafdelingen. Diverse medisch specialisten deelden hun ervaringen met de inzet en omscholing van artsen, a(n)ios, arts-onderzoekers en andere professionals.
     
  • Webinar donderdag 29 oktober: 'Organisatie (non-)COVID zorg'  
    Dit webinar gaat over de ontwikkelingen van de tweede COVID-19 golf waar Nederlandse ziekenhuizen momenteel meet geconfronteerd worden. De Federatie Medisch Specialisten organiseerde dit webinar in samenwerking met het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). 

Bekijk meer webinars van de Federatie Medisch Specialisten 

Webinars of the Dutch Association of Medical Specialists

Watch more webinars

Webinars wetenschappelijke verenigingen

Bekijk meer webinars van de wetenschappelijke verenigingen