Webinars

De Federatie en de wetenschappelijke verenigingen organiseren webinars voor medisch specialisten voor het delen van kennis en ervaringen over de bestrijding van de COVID-19 epidemie.

Aanmelden aankomende webinars

Wachtwoord opvragen voor het terugkijken van webinars

Voor het terugkijken van de webinars van de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen dient u eenmalig een wachtwoord aan te vragen.

Vraag hier uw wachtwoord op

Klik hier als u een huisarts, aios, verpleegkundige, physician assistant, arts infectieziektenbestrijding, arts ouderengeneeskunde of MKA-chirurg bent.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Multidisciplinaire webinars Federatie Medisch Specialisten 

 • Webinar Federatie Medisch Specialisten donderdag 7 mei: 'Hoe zorg je goed voor jezelf en elkaar?'
  Dit achtste webinar van de Federatie Medisch Specialisten gaat over mentale gezondheid. Het effect van de COVID-19 pandemie op de mentale gesteldheid van dokters is groot (geweest). In dit achtste webinar van de Federatie werden indrukwekkende persoonlijke verhalen gedeeld. Daarnaast was er veel aandacht voor adviezen en tips.
   
  Sprekers: Peter de Jager, internist-intensivist, Jeroen Bosch Ziekenhuis - Hein Bracker, kinderarts en bestuurslid van de Federatie Medisch Specialisten - Ralph So, intensivist, Albert Schweitzer Ziekenhuis - Aart Koopmans, intensivist, Bernhoven - Marieke Timmermans, aios interne geneeskunde, Elizabeth-TweeSteden Ziekenhuis - Roland van Balkom, longarts, Catharina Ziekenhuis - Kaz de Jong, traumapsycholoog, Artsen zonder Grenzen. 
   
 • Webinar Federatie Medisch Specialisten donderdag 23 april: 'studies behandeling COVID-19: wat weten we al?' 
  Dit zevende webinar van de Federatie Medisch Specialisten gaat over wat we nu al weten over de behandeling van COVID-19 op basis van ervaring, lopend onderzoek en literatuuronderzoek. 

  Sprekers: Mihai Netea, internist-infectioloog, Radboudumc - Bart Rijnders, internist-infectioloog, Erasmus MC - Roger Brüggemann, ziekenhuisapotheker, Radboudumc - Frank van de Veerdonk, internist-infectioloog, Radboudumc - Remy Mostard, longarts, Zuyderland Medisch Centrum, Leon van den Toorn, longarts, Erasmus MC en voorzitter NVALT en Jan von der Thüsen, patholoog, Erasmus MC.

Bekijk meer webinars van de Federatie Medisch Specialisten 

Webinars of the Dutch Association of Medical Specialists

Watch more webinars

Webinars wetenschappelijke verenigingen

Bekijk meer webinars van de wetenschappelijke verenigingen