Webinars

De Federatie en de wetenschappelijke verenigingen organiseren webinars voor medisch specialisten voor het delen van kennis en ervaringen over de bestrijding van de COVID-19 epidemie.

Aanmelden aankomende webinars

Er staan momenteel geen webinars gepland.

Wachtwoord opvragen voor het terugkijken van webinars

Voor het terugkijken van de webinars van de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen dient u eenmalig een wachtwoord aan te vragen.

Vraag hier uw wachtwoord op

Klik hier als u een huisarts, aios, verpleegkundige, physician assistant, arts ouderengeneeskunde, sociaal geneeskundige, MKA-chirurg of fysiotherapeut bent.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Multidisciplinaire webinars Federatie Medisch Specialisten 

  • Webinar donderdag 3 juni: 'Herstelplan voor de zorg'
    Tijdens het 19e COVID-webinar van de Federatie Medisch Specialisten en de V&VN op donderdag 3 juni stond de vraag centraal wat zorgprofessionals nodig hebben om fysiek en mentaal te herstellen van de afgelopen intense tijd. Daarnaast werden tijdens het webinar de eerste resultaten van de peiling over de herstelzorg gedeeld. Deze resultaten en de input van de 400 deelnemers aan het webinar worden meegenomen in de uitwerking van het herstelplan voor de zorg, waartoe de Federatie en de V&VN het initiatief hebben genomen.
     
  • Webinar maandag 26 april: 'Vaccinaties'
    In het 18e webinar van de Federatie Medisch Specialisten gaan we in op de actuele cijfers en de frontberichten uit het Zuyderland ziekenhuis. Ook bespreken wij samen met de voorzitter van de Gezondsheidsraad Bart-Jan Kullberg de inhoudelijke afwegingen die de Raad gemaakt heeft over de vaccinaties. Tot slot behandelen we de nieuwe leidraad Diagnostiek en behandeling van patiënten met trombocytopenie met of zonder trombose na COVID-19 vaccinatie.

Bekijk meer webinars van de Federatie Medisch Specialisten 

Webinars of the Dutch Association of Medical Specialists

Watch more webinars

Webinars wetenschappelijke verenigingen

Bekijk meer webinars van de wetenschappelijke verenigingen