Webinars

De Federatie en de wetenschappelijke verenigingen organiseren webinars voor medisch specialisten voor het delen van kennis en ervaringen over de bestrijding van de COVID-19 epidemie.

Aanmelden aankomende webinars

Er zijn op dit moment geen webinars gepland.

Wachtwoord opvragen voor het terugkijken van webinars

Voor het terugkijken van de webinars van de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen dient u eenmalig een wachtwoord aan te vragen.

Vraag hier uw wachtwoord op

Klik hier als u een huisarts, aios, verpleegkundige, physician assistant, arts ouderengeneeskunde, sociaal geneeskundige, MKA-chirurg of fysiotherapeut bent.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Multidisciplinaire webinars Federatie Medisch Specialisten 

  • Webinar woensdag 31 maart: 'Actuele ontwikkelingen COVID-19'
    De centrale vraag tijdens dit 17e COVID-webinar van de Federatie was: Hoe kunnen we zorgen dat de toegankelijkheid van kritieke planbare klinische zorg en (semi-) acute zorg voor alle Nederlanders, lokaal en regionaal behouden blijft ten tijde van fase 3. Onder andere Rowan Marijnissen, ic-verpleegkundige, geeft voorbeelden van het inwerken en begeleiden van extra collega’s op haar afdeling in het ETZ.  
     
  • Webinar donderdag 11 februari: 'Riemen vast'
    In dit 16e COVID-webinar van de Federatie Medisch Specialisten stond volledig in het teken van de actuele ontwikkelingen bij de bestrijding van de COVID-19 pandemie. De derde golf lijkt onvermijdelijk op ons af te komen. Wat zijn de actuele feiten en hoe bereiden we ons voor op die derde golf? Uiteraard ook aandacht voor de ontwikkelingen rondom de vaccinatie en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bekijk meer webinars van de Federatie Medisch Specialisten 

Webinars of the Dutch Association of Medical Specialists

Watch more webinars

Webinars wetenschappelijke verenigingen

Bekijk meer webinars van de wetenschappelijke verenigingen