Webinars

De Federatie en de wetenschappelijke verenigingen organiseren webinars voor medisch specialisten voor het delen van kennis en ervaringen over de bestrijding van de COVID-19 epidemie.

Aanmelden aankomende webinars

Op dit moment zijn er geen webinars gepland.

Wachtwoord opvragen voor het terugkijken van webinars

Voor het terugkijken van de webinars van de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen dient u eenmalig een wachtwoord aan te vragen.

Vraag hier uw wachtwoord op

Klik hier als u een huisarts, aios, verpleegkundige, physician assistant, arts ouderengeneeskunde, sociaal geneeskundige, MKA-chirurg of fysiotherapeut bent.

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Multidisciplinaire webinars Federatie Medisch Specialisten 

  • Webinar woensdag 14 oktober: 'Hoe organiseren we de tweede COVID-golf?'
    Dit webinar gaat over de organisatorische uitdagingen nu de tweede golf van de COVID-19 pandemie over ons heen komt. De Federatie Medisch Specialisten organiseerde dit webinar in samenwerking met het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). 
     
  • Webinar donderdag 1 oktober: ‘Laatste (behandel)inzichten COVID-19’
    Het webinar bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste de laatste inzichten over de besmettingscijfers, de patiëntenspreiding, de organisatorische implicaties en de verwachtingen voor de korte termijn. Ten tweede worden de laatste nieuwe inzichten over de behandeling van COVID-19 patiënten op zowel de verpleegafdeling als op de IC gedeeld.

Bekijk meer webinars van de Federatie Medisch Specialisten 

Webinars of the Dutch Association of Medical Specialists

Watch more webinars

Webinars wetenschappelijke verenigingen

Bekijk meer webinars van de wetenschappelijke verenigingen