WEBREDACTEUR (M/V)

De organisatie

De Federatie Medisch Specialisten is de beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Via alle Nederlandse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer 20.000 medisch specialisten. De Federatie Medisch Specialisten wil hoge kwaliteit van zorg, veilige zorg en toegankelijke zorg. Alle wetenschappelijke verenigingen werken samen op het gebied van beroepsbelangen, kwaliteit, opleiding en wetenschap. 

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij op de afdeling Communicatie een:

WEBREDACTEUR (M/V)
minimaal 24 uur per week

van 1 december 2018 tot 17 mei 2019

 

De werkzaamheden:

  • Dagelijks redactie van verschillende websites;
  • Bijhouden en analyseren van sociale media;
  • Schrijven van toegankelijke webteksten;
  • Opmaken en versturen van nieuwsbrieven;
  • Verschillende ondersteunende taken op het gebied van (online) communicatie.

Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de adviseur digitale communicatie.

Het profiel:

Je bent een enthousiaste collega die in staat is in een dynamische politieke omgeving te werken. Je werkt accuraat en hebt een echte hands-on mentaliteit. Daarnaast heb je oog voor de actualiteiten en beheers je de Nederlandse taal perfect.

De volgende criteria worden in de selectie meegenomen:

  • Afgeronde opleiding HBO/WO op het gebied van communicatie, met de nadruk op online communicatie;
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg of in een omgeving met hoog opgeleide professionals;
  • Uitstekende redactionele vaardigheden;
  • Ervaring met Drupal, Mail Chimp en/of Obi4Wan is een pré.

De arbeidsvoorwaarden

De Federatie Medisch Specialisten kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de zorgverzekering. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie verwijzen wij naar www.demedischspecialist.nl. Je kunt informatie opvragen over de functie bij Jorn van der Ent, adviseur digitale communicatie, 06 23 41 28 51. Je reactie zien wij graag uiterlijk tegemoet op 30 oktober 2018. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv in de bijlage, mailen aan Monique Machielsen, Manager Personeel & Organisatie, vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘webredacteur’.