Voordeel Volvo

Voordeel op nieuwe Volvo voor medici

Zowel Volvo als medici richten zich veel op kwaliteit, veiligheid en innovatie. De afgelopen jaren wordt er ook in de zorg meer generiek gebruikgemaakt van Volvo’s, zoals bij huisartsenposten.

Voor aangeslotenen van de Federatie Medisch Specialisten, leden van de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) en de deelnemers van de stichting SOVAF bestaat er met Volvo Cars Nederland een afspraak voor extra korting van 4% op een nieuwe Volvo. Deze korting komt bovenop de afspraken die een lid met de dealer maakt.

Hoe werkt het?

  • Bent u via een wetenschappelijke vereniging aangesloten bij de Federatie, bent u lid van de LAD of deelnemer van SOVAF? Dan kunt u zelf een overeenkomst sluiten met een Nederlandse dealer over de prijs en inruil van uw oude auto.
  • Na levering van de auto door de dealer, vult u het verificatieformulier in waar de voorwaarden op staan. Lees deze voorwaarden goed door.
  • Stuur het verificatieformulier samen met kopieën van het bestelformulier, de aankoopnota en het kentekenbewijs binnen drie maanden na de aankoop toe aan het Kennis- en dienstverleningscentrum van de Federatie en de LAD.
  • Het Kennis- en dienstverleningscentrum verifieert vervolgens of uw gegevens bekend zijn in de administratie van de Federatie, LAD of SOVAF.
  • Na akkoord ontvangt u binnen drie maanden de korting die door Volvo Cars Nederland wordt gegeven. De korting bedraagt 4% van de netto catalogusprijs inclusief opties af-fabriek.

Download het verificatieformulier.