Secretarieel medewerker M/V (24 uur per week)

Over de NVKG

De Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor alle (aankomend) klinisch geriaters in Nederland, de NVKG is een snelgroeiende vereniging met 500 leden en heeft als doel om de beoefening van de klinische geriatrie in de ruimste zin van het woord te bevorderen. De klinisch geriater is dé medisch specialist voor kwetsbare ouderen in het ziekenhuis.

Het bureau van de NVKG is gevestigd in de Domus Medica in Utrecht en is, gezamenlijk met enkele externe medewerkers, verantwoordelijk voor de complete ondersteuning van de vereniging. Wij zijn een klein team dat volop in ontwikkeling is, per direct zijn wij op zoek naar een

SECRETARIEEL MEDEWERKER M/V
(24 uur per week)

Inhoud van de functie

Je biedt optimale ondersteuning aan diverse commissies en collega’s van de NVKG waaronder het (zelfstandig) opstellen en verzorgen van correspondentie, afhandelen van mail, vergaderingen plannen, voorbereiden en notuleren. Je ondersteunt bij de organisatie van scholingsdagen. Tevens valt het leden- en websitebeheer binnen jouw takenpakket.

Competenties voor deze functie

We zijn op zoek naar een spontane, pragmatische en no-nonsens collega, die weet van aanpakken.

Je bent flexibel inzetbaar, servicegericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken binnen een dynamische omgeving. Accuratesse en het leveren van kwaliteit behoren tot jouw kernkwaliteiten.

Kennis en ervaring

  • afgeronde MBO-opleiding, niveau 4;
  • goede kennis Office;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met de gezondheidszorg.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is voor 24 uur per week. Medewerkers van de NVKG vallen onder de arbeidsvoorwaarden van de Federatie Medisch Specialisten. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Informatie over de functie kan je opvragen bij de NVKG, Marianne Toubi, 06-38148010 of mailen naar marianne.toubi@nvkg.nl. Solliciteren kan via vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘bureaumedewerker NVKG’. 

Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.