SECRETARIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER NIV

De organisatie

De Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor internisten (in opleiding), die zich inzet voor de bevordering van kwaliteit, opleiding en belangenbehartiging van de intern geneeskundige zorg in Nederland. Het bestuur van de NIV vertegenwoordigt en bestuurt de vereniging en laat zich adviseren door commissies en werkgroepen. Het bureau van de NIV ondersteunt het bestuur bij al haar taken en activiteiten en bestaat uit 15 enthousiaste medewerkers die samenwerken aan het beste resultaat. De vereniging is aangesloten bij de Federatie Medisch Specialisten en heeft ruim 3000 leden. 
 
Binnen het team opleiden en bekostiging zijn wij op zoek naar een pro-actieve, hands-on 

Secretarieel Administratief Medewerker

(32 uur per week)
 
In deze dynamische, afwisselende functie ondersteun je zelfstandig diverse commissies van de NIV en zorg je, samen met collega’s, ervoor dat alles op secretarieel en administratief gebied op rolletjes loopt. Een greep uit jouw werkzaamheden: 
  • Plannen en organiseren van opleidingsvisitaties;
  • Ondersteunen van de plenaire visitatie commissie; 
  • Organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten en verzorgen van de verslaglegging; 
  • Samen met anderen maken van een jaarplanning; 
  • Coördineren en verzorgen van de algemene dagelijkse werkzaamheden, zoals o.a. het inschrijven van post en het inplannen van afspraken.
 
Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt nauw samen met je collega’s en wordt begeleid door een teamleider zodat je de werkzaamheden je eigen kan maken.  

Wie wij zoeken

Wij zijn naar jou op zoek als je houdt van een uitdagende functie waarin je klantgericht en georganiseerd werkt. Samenwerken is jou op het lijf geschreven en je bent goed in staat om, ook onder druk, accuraat te werken. Daarnaast letten wij op de volgende punten: 
  • Je hebt een opleiding gevolgd op MBO+ /HBO niveau, bij voorkeur op secretarieel gebied;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift; 
  • Je kunt goed je weg vinden in MSOffice;
  • Je voelt je thuis binnen een wetenschappelijke/medische omgeving.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een groeiende vereniging, met bevlogen professionals. De sfeer binnen het bureau is collegiaal, informeel en gedreven. De vacature betreft in eerste instantie een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. We bieden hierbij een marktconform salaris en prima secundaire voorwaarden zoals 26 vakantiedagen (o.b.v. voltijd dienstverband), vakantiegeld, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering. 

Contact en sollicitatie

Spreekt het je aan om ons bureau te komen versterken? Dan horen wij graag van je! Stuur je reactie, voorzien van CV en motivatie naar Monique Machielsen, Manager P&O, vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘Secretarieel Administratief Medewerker NIV’. Heb je vragen? Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Verstegen, Teamleider, verstegen@internisten.nl of tel. 06-51996917.
 
Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.