Wat doen wij voor u?

12 oktober 2016

Deze maand lanceert de Federatie Medisch Specialisten haar nieuwe brochure ‘Wat doen wij voor u?’ Hierin leest u op welke manieren de Federatie uw belangen behartigt en voor welke producten en diensten u bij de Federatie terecht kunt.  

Ruim 20.000 medisch specialisten zijn via hun wetenschappelijke vereniging aangesloten bij de Federatie. Daarmee vormt onze organisatie de verbindende factor tussen 33 wetenschappelijke verenigingen. In 2014 is de Federatie opgericht vanuit de wens van de wetenschappelijke verenigingen om intensiever samen te werken op gezamenlijke thema’s. Zo  creëren we een sterke positie voor de medisch specialist, onder andere door met één stem te spreken in de media en aan de onderhandelingstafels.

De beste kwaliteit van zorg en een stevige positionering van de medisch specialist; dat vraagt om goede randvoorwaarden om uw werk te kunnen doen. In de brochure leest u wat de Federatie doet om dit te realiseren. Zodat u zich kunt richten op datgene waar u arts voor geworden bent: de zorg aan uw patiënt.

Download de brochure