Vooraankondiging 3e Nationaal Kwaliteitscongres 2012

21 augustus 2012

De 29 wetenschappelijke verenigingen en de Orde van Medisch Specialisten organiseren op vrijdagmiddag 9 november 2012 voor de derde keer het Nationaal Kwaliteitscongres Medisch Specialisten in de Domus Medica te Utrecht. Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteitsbeleid van medisch specialisten.

Samen Kiezen voor Kwaliteit

Succesnummers van voorgaande jaren, zoals de workshops, het ontmoetingsplein met de wetenschappelijke verenigingen en een afsluitend debat onder leiding van interviewer/schrijver Frénk van der Linden, zullen ook dit jaar niet ontbreken. Samen Kiezen voor Kwaliteit is het thema van het 3e Nationaal Kwaliteitscongres. Onderwerpen als doelmatig voorschrijven, selectieve zorginkoop, substitutie tussen 1e en 2e lijn, concentratie van zorg en taakherschikking passeren de revue.

Tijdens het afsluitende debat komt de relatie tussen de media en medisch specialisten aan de orde. Ook binnen deze relatie is het namelijk van groot belang om samen te kiezen voor kwaliteit. Voor dit debat worden journalisten uitgenodigd.

Aanmelden vanaf 3 september

Vanaf 3 september aanstaande kunt u zich via de website van de Kwaliteitskoepel aanmelden voor het congres. Ook informeren wij u graag vanaf die datum over de precieze inhoud van het programma.

Kwaliteitsprijs

Vanaf 3 september aanstaande kunt u zich ook aanmelden voro de Kwaliteitsprijs 2012 via de website van de Kwaliteitskoepel. Vanaf deze datum zijn de criteria voor de Kwaliteitsprijs op de website te raadplegen.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd.