Symposium: samenwerking bestuurder - professional gezondheidszorg

29 februari 2012

Op 26 april aanstaande zal in het Singer Museum in Laren een minisymposium plaatsvinden over toekomstbestendige samenwerking tussen bestuurder en professional in de zorg. Het symposium biedt inzichten en handreikingen voor samenwerking.

Op deze bijeenkomst delen Frank de Grave (Orde van Medisch Specialisten), Jan Moen (Universiteit van Tilburg), Warry van Gelder (Albert Schweitzer Ziekenhuis) en Paul Ansems (ex-bestuurder van ondermeer het LangeLand Ziekenhuis) hun ervaringen en inzichten over de samenwerking tussen de medische professional en de ziekenhuisorganisatie. Ieder zal vanuit zijn eigen perspectief handvatten aanreiken om tot een effectieve samenwerking te komen. Daarnaast zal Saskia Reuling, mediator en advocaat, vanuit haar expertise toelichting geven op welke rol mediation kan spelen bij het oplossen van dreigende conflicten.

Het symposium begint om 15.30 uur en eindigt om 20.00 uur. Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar het secretariaat van de Galan Groep secretariaat@galangroep.nl of  door contact op te nemen met Lianne van Olmen. Ze is bereikbaar op telefoonnummer (035) 69 48 000.