Inschrijving MMV-congres geopend

19 juni 2017

Vanaf nu is het mogelijk om u in te schrijven voor het MMV-congres 2017. Dit congres voor alle betrokkenen bij de medische vervolgopleidingen vindt plaats op woensdag 13 december. Als thema is dit jaar gekozen voor 'Inspireren, profileren, excelleren!'.

In iedere opleider en aios schuilt een superheld. Iedereen heeft een unieke set talenten. Het is de kunst om deze naar boven te halen en optimaal in te zetten in de opleiding of werksituatie. Door de medische vervolgopleiding meer af te stemmen op de individuele talenten en ontwikkelwensen van aios, kunnen zij zich effectiever profileren en zijn ze beter voorbereid op de arbeidsmarkt. Maar hoe begeleidt u, als opleider, lid van de opleidingsgroep of onderwijskundige, aios hier in de dagelijkse praktijk bij? Gelukkig is ook opleiden een vak waarin mensen excelleren en anderen kunnen inspireren!

 

Concrete informatie en praktische handvatten

Het MMV-Congres ‘Inspireren, profileren, excelleren!’ biedt concrete informatie over nieuwe ontwikkelingen en belangrijke onderwerpen. Deelnemers krijgen handvatten om morgen direct mee aan de slag te gaan en kunnen ervaringen uitwisselen met collega’s.

Net als voorgaande jaren bieden we verschillende plenaire sessies en de mogelijkheid om zelf de dag samen te stellen uit een breed aanbod van workshops en symposia. Nieuw dit jaar zijn twee inspirerende ontbijtsessies, waarmee er nog meer uit de dag kan worden gehaald.

Op onze website medischevervolgopleidingen.nl vindt u uitgebreide informatie over de diverse programmaonderdelen. Ook kunt u zich hier inschrijven voor het congres.