Management Assistent

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 23.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en  instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 33 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

 
De medisch specialisten worden hierbij ondersteund door het bureau van de Federatie. Het secretariaat bestaat uit 4 gedreven collega’s die met veel enthousiasme voor de onmisbare secretariële ondersteuning van bestuurs- en MT leden zorgen: van digitaal agendabeheer tot het organiseren en afhandelen van vergaderingen, alles komt voorbij. 
 
Voor het secretariaatsteam zoeken wij een enthousiaste, initiatiefrijke en accurate

Management Assistent

(32-40 uur per week)

Een dynamische omgeving met een veelzijdig pakket

Geen dag is hetzelfde en samen met het team zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. 
  • Je beheert complexe agenda’s van bestuurs- en MT-leden en bewaakt de voortgang van afspraken en acties
  • Je organiseert vergaderingen, externe overleggen en bijeenkomsten
  • Je bereidt vergaderingen voor (inclusief de benodigde faciliteiten) en bewaakt de gemaakte afspraken en genomen besluiten
  • Je verzamelt informatie en verwerkt deze tot rapportages en presentaties, ook redigeer je  stukken
  • Je screent binnenkomende vragen, e-mail, correspondentie en documenten en behandelt deze op verzoek
  • Je verzorgt uitgaande correspondentie op basis van summiere aanwijzingen
 
Dit doe je natuurlijk niet alleen. Met een teamleider als coach ga je aan de slag zodat je in een relatief korte tijd veel weet van onze organisatie. 

Ben jij die samenwerker met hart voor het vak?

Je bent een ervaren professional die proactief werkt en zich staande weet te houden in een politiek dynamische omgeving waar beleid centraal staat. Je werkt zelfstandig voor één of meerdere bestuurs- en MT leden binnen een secretariaatsteam waar werk van elkaar kan worden overgenomen. Het ontzorgen van de mensen voor wie je werkt en het aanbrengen van structuur vind je een belangrijke zaak en is je passie. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om af en toe ook in de avond te vergaderen. Door je servicegerichte houding weten anderen dat jij je afspraken nakomt en probleemoplossend werkt. Ook worden de onderstaande criteria in de selectie meegenomen:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Vijf jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een bestuurlijke omgeving
  • Uitstekende ICT vaardigheden (waaronder Office 365 (specifiek Teams) en CRM (zoals AFAS) en affiniteit met ICT
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal

Een totaalpakket

Werken bij de Federatie levert meer op dan alleen een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de zorgverzekering. Je werkt bij ons in een prettige, informele omgeving waarin aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In deze uitdagende, afwisselende baan werk je samen met enthousiaste collega’s met veel kennis van zaken. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. 

Informatie en sollicitatie

Voor informatie over de organisatie verwijzen wij je naar www.demedischspecialist.nl. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met bij Jacqueline Suvaal, Teamleider Secretariaat op telefoonnummer (06) 55 81 39 90. Je CV en motivatie zien wij graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 24 september tegemoet via vacatures@demedischspecialist.nl o.v.v. ‘vacature Management Assistent’.
 
Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.