29 okt 2018

Invitational conference Meerjaren Onderhoudsplan Richtlijnen NVU

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Het Meerjaren Onderhoudsplan Richtlijnen wordt in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Urologie ontwikkeld binnen het overkoepelend project Modulair Onderhoud. Het doel is om een plan op te stellen welke richtlijnen en richtlijnmodules van de NVU voor de komende jaren voor onderhoud dienen te worden geprioriteerd.

De Nederlandse Vereniging voor Urologie organiseert een invitational conference om stakeholders te horen omtrent knelpunten en aandachtspunten voor de te ontwikkelen meerjarenplan onderhoud richtlijnen. Deze knelpuntenanalyse richt zich zowel op de inhoud als op de organisatie van zorg en is bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de problematiek in de praktijk

Invitational conference

De Nederlandse Vereniging voor Urologie organiseert een invitational conference om stakeholders te horen omtrent knelpunten en aandachtspunten voor de te ontwikkelen meerjarenplan onderhoud richtlijnen. Deze knelpuntenanalyse richt zich zowel op de inhoud als op de organisatie van zorg en is bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de problematiek in de praktijk.

Wanneer en waar

Maandag 29 oktober 2018
18.00 - 21.00 uur
Domus Medica, Mercatorlaan 1200 te Utrecht


Bij belangstelling kunt u contact opnemen met Jill Heij via j.heij@kennisinstituut.nl. Wij zien uw reactie graag vóór vrijdag 19 oktober tegemoet.