Agenda overzicht

02 nov 2018

Symposium Zorgevaluatie Implementatie: van onderzoek naar praktijk

Buitenplaats Amerongen

Zorgevaluatie onderzoek helpt de zorg steeds verder te verbeteren. Vanaf de start van een studie moet er worden nagedacht over goede implementatie en hoe de patiënt zo snel mogelijk van de onderzoeksresultaten profiteert. Hoe pak je dat aan? En wie heeft daarin welke rol?

06 nov 2018

Invitational conference Algemene Chirurgie

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Op initiatief van de NVVH wordt op korte termijn gestart met het richtlijnproject Algemene Chirurgie, bestaande uit 10 richtlijnen. Het doel van deze richtlijnen is om de kwaliteit van chirurgische diagnostiek en behandeling te borgen waar nog geen richtlijn voor bestaat.

12 nov 2018

Invitational Conference Minimaal Invasieve Chirurgie/laparoscopie

DOMUS MEDICA, UTRECHT

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) organiseert een invitational conference om stakeholders te horen omtrent knelpunten en aandachtspunten voor de te ontwikkelen richtlijn Minimaal Invasieve Chirurgie/laparoscopie.

20 nov 2018

EBRO training

DOMUS MEDICA UTRECHT

Goede richtlijnen zijn onmisbaar in de medisch-specialistische zorg. Een goede richtlijn opstellen is echter niet eenvoudig. Deze training geeft u inzicht in de werkwijze en methodiek van moderne richtlijnontwikkeling.

27 nov 2018

Invitational conference Acute appendicitis

DOMUS MEDICA, UTRECHT

De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) organiseert een invitational conference om stakeholders te horen omtrent knelpunten en aandachtspunten voor de te ontwikkelen richtlijn Hyperbilirubinemie, preventie, diagnostiek en behandeling bij de pasgeborene, geboren na een zwangerschapsduu