Junior Beleidsmedewerker VRA

Ben je zelfstandig, goed in het leggen van verbanden en hou je overzicht op prioriteiten en geplande werkzaamheden? Heb je een afgeronde HBO- of WO opleiding en ben je bekend met de gezondheidszorg? Wil je je verdiepen in de revalidatiegeneeskunde? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op de functie van:

Junior Beleidsmedewerker

24-32 uur per week

Revalidatie is volop in beweging

Zorgeloos, pijnvrij, mentaal en fysiek fit leven. Bijna iedereen beschouwt een lichaam dat meewerkt en een hoofd dat functioneert, als normaal. Maar dat is het niet, want jaarlijks raakt een groot aantal mensen de grip op het lichaam kwijt. Door bijvoorbeeld een auto-ongeluk, of een herseninfarct of aangeboren aandoening.
Als aanbieders van revalidatiezorg zorgen wij ervoor dat die levenswending geen einde betekent, maar een nieuw begin. Door mensen met vaak complexe aandoeningen gericht en effectief te behandelen en te begeleiden, bieden wij hun en hun gezinnen nieuw perspectief. Een perspectief op een zo zelfstandig mogelijk leven binnen een veranderde context. Een perspectief dat mensen het levensgeluk terug laat vinden en dat focust op wat wel kan. En een perspectief dat ook de maatschappij als geheel ontlast. Want goede revalidatiezorg aan het begin, betekent een lagere zorgbehoefte in de toekomst. Zo maken wij het bijvoorbeeld samen mogelijk dat bijna alle mensen na een dwarslaesie of een beroerte weer zelfstandig kunnen wonen.

Wij zijn revalidatieartsen en hebben ons verenigd in de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA). Dit is een wetenschappelijke beroepsvereniging die onze belangen behartigt en ons ondersteunt op het gebied van opleiding/onderwijs, kwaliteit en wetenschap zodat wij in de dagelijkse praktijk optimaal kunnen functioneren. Er zijn ongeveer 650 revalidatieartsen lid van de VRA. Om de werkgroepen, de kindersectie en de hoogleraren revalidatiegeneeskunde (het hooglerarenconvent) te ondersteunen bij hun activiteiten en bij allerhande activiteiten van de VRA op het gebied van kwaliteitsontwikkeling binnen de medisch specialistische revalidatie, zoekt de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA) een doortastende Junior Beleidsmedewerker voor 24-32 uur per week.

Een veelzijdig pakket voor een aanpakker

Als junior beleidsmedewerker ondersteun je vanuit het VRA-bureau de werkgroepen, de kindersectie en het hooglerarenconvent bij het voorbereiden en notuleren van vergaderingen en het uitvoeren van daaruit voortkomende acties, je signaleert overlappende thema’s binnen de werkgroepen, bewaakt kwaliteitsprojecten samen met de senior beleidsmedewerker en je begeleidt mede de visitatiewerkzaamheden van de Commissie Kwaliteit van de VRA. Daarnaast spring je, als het nodig is, bij bij allerhande werkzaamheden die binnen ons kleine bureau (10 medewerkers) worden gedaan. Kortom, je bent een spin in het web binnen de vereniging en een fijne collega op het bureau.

Resultaatgericht, verbindend en zichtbaar

De functie van junior beleidsmedewerker vraagt van jou dat je communicatief prettig en duidelijk met onze leden samenwerkt. Je vindt het een uitdaging om onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij optimaal kunnen functioneren als revalidatiearts. Je werkt zelfstandig, bent goed in het leggen van verbanden, het houden van overzicht, het plannen van werkzaamheden en het stellen van prioriteiten en krijgt zaken op een natuurlijke wijze voor elkaar.

De onderstaande criteria worden in de selectie meegenomen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau
  • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van de gezondheidszorg
  • Je bent flexibel (onze leden vergaderen regelmatig ’s avonds, dit vind je geen probleem)

De arbeidsvoorwaarden

Als junior beleidsmedewerker kom je in dienst van de VRA. De VRA volgt de CAO Ziekenhuizen en kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring (richtlijn is FWG 55). De functie is voor bepaalde tijd (12 maanden) met de intentie dit om te zetten in een vaste aanstelling.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over deze functie opvragen bij de directeur van de VRA, Thieu Berkhout, bereikbaar op (06) 41 26 10 85. Voor informatie over de VRA verwijzen wij je naar www.revalidatiegeneeskunde.nl. Je kunt je cv en motivatie mailen naar t.berkhout@revalidatiegeneeskunde.nl. Je reactie zien wij graag uiterlijk 5 december a.s. tegemoet.

De gesprekken zijn gepland in de week van 12 december.