Infodesk Medewerker (36 uur per week)

De organisatie

De Federatie Medisch Specialisten (Federatie) is dé beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Via alle Nederlandse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer 20.000 medisch specialisten. De Federatie Medisch Specialisten wil hoge kwaliteit van zorg, veilige zorg en toegankelijke zorg. Alle wetenschappelijke verenigingen werken samen op het gebied van beroepsbelangen, kwaliteit, opleiding en wetenschap. 

De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) is de werknemersorganisatie die zich inzet voor de (rechts)positie van ruim 30.000 (a.s.) artsen en apothekers in dienstverband.

Kerntaak is belangenbehartiging, zowel collectief als individueel, op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en arbeidsmarkt. De LAD is rechtstreeks of via de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg, FBZ partij bij een groot aantal cao’s in de zorgsector.

De werkzaamheden vallen onder het Kennis- en DienstverleningsCentrum (KDC). Het KDC is het samenwerkingsverband tussen de LAD en de Federatie voor juridische dienstverlening aan de leden van de LAD en aangeslotenen van de Federatie. Daarnaast adviseert het KDC de medewerkers van haar eigen organisaties en de wetenschappelijke verenigingen. Wij zoeken een:

Infodesk medewerker (36 uur per week)

die actief is binnen de juridische helpdesk van het KDC en zorgt voor de eerstelijns vraagbeantwoording.

Als infodesk medewerker:

  • ben je het eerste aanspreekpunt voor leden die een vraag stellen in een juridische context.
  • zorg je waar mogelijk voor directe afhandeling van de vraag op basis van de beschikbare kennisdatabank of verwijs je waar nodig de specialistische vragen door naar een jurist van het KDC of één van de beleidsadviseurs.
  • zorg je ervoor dat je inhoudelijke kennis up to date is.
  • registreer je de contactmomenten en zorg je voor een adequate dossiervoering in de daarvoor beschikbare systemen.
  • onderhoudt je samen met je collega’s de kennisdatabank waarin informatie over diverse juridische thema’s en beleidsterreinen beschikbaar is.

Ben jij?

Ben jij een proactieve, klantgerichte en probleemoplossende collega, die het leuk vindt om in een team veel samen te werken en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! We letten tijdens de selectie op de volgende punten:

  • MBO, niveau 4, werk- en denkniveau in een juridische richting met minimaal drie jaar aantoonbare ervaring of HBO, werk- en denkniveau in een juridische richting.
  • Ruime ervaring met MS Office zoals Word, Excel, en PowerPoint.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband bij de Federatie Medisch Specialisten met een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor zorgverzekering. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie opvragen over de functie bij Therèse van ‘t Westende, telefoonnummer 0610004178. Je reactie zien wij graag tegemoet uiterlijk 12 juni 2017. Je kunt je sollicitatie mailen aan Tamara van Rossum, adviseur Personeel & Organisatie, hr@lad.nl met als onderwerp ‘Vacature Infodesk medewerker’.   

Voor aanvullende informatie verwijzen wij naar www.demedischspecialist.nl en www.lad.nl
Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.