HR STAGIAIR M/V (HBO, 40 uur per week)

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 33 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Ons HR team bestaat uit 4 professionals die elkaar en de organisatie met raad en daad terzijde staan. Wij houden ons bezig met alle facetten van het vak als werving, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en modern werkgeverschap.

Met ingang van september 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke


HR Stagiair M/V
(HBO, voor 40 uur per week)


Werk je zelfstandig en lijkt het je leuk en interessant om ons gedurende jouw stageperiode te ondersteunen op het brede terrein van HR, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw ontwikkeling

  • Tijdens deze afwisselende stage zorg je de ene dag dat sollicitanten worden uitgenodigd, goed worden ontvangen en een reactie krijgen over het vervolg.
  • De volgende dag houd je je bezig met het uitzoeken en beantwoorden van vragen van medewerkers.
  • Ondertussen regel je opleidingen, locaties en werkgroepbijeenkomsten; jij vindt het leuk om dingen te organiseren.
  • Belangrijk is natuurlijk dat je arbeidsovereenkomsten, brieven en mutaties goed opstelt en archiveert. Je hebt zaken graag netjes op orde.

Een stagiair die mensen verbindt en resultaat haalt

Deze stage is niet voor iedereen weggelegd. Jij wil ervaring opdoen binnen een organisatie die volop in beweging is. Je bent een 3e jaars HBO stagiair die nieuwsgierig is en graag klantgericht werkt. In een klein team samenwerken spreekt je aan en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Gedurende de stageperiode word je begeleid door ons gehele HR team en maak je uitgebreid kennis met de vele facetten van HR binnen een dynamische werkomgeving. Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- op basis van 40 uur per week.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de stageplaats kun je opvragen via Myrthe Akkermans, HR Adviseur, telefoonnummer 06 82 99 80 21. Je reactie zien wij graag uiterlijk vrijdag 12 juli 2019 tegemoet. Je kunt je sollicitatie mailen naar vacatures@demedischspecialist.nl t.a.v. Myrthe Akkermans met als onderwerp ‘HR Stage’. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden in de week van 15 juli 2019.
Voor meer informatie over de Federatie Medisch Specialisten verwijzen wij je graag naar onze website www.demedischspecialist.nl