Frontoffice/Beleidsondersteunend medewerker (24-32 uur)

Over De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) 

 
De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) is een vereniging die zich focust op het stimuleren en professionaliseren van de Kindergeneeskunde. Het doel van de NVK is het bevorderen van de kwaliteit van de zorg voor zieke en gezonde kinderen van geboorte tot volwassenheid. Hiertoe houdt zij zich bezig o.a. met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het bevorderen van de ontwikkeling van richtlijnen, protocollen en indicatoren voor de kindergeneeskundige zorg in de Nederlandse praktijk. De vereniging kenmerkt zich door haar eigenheid, klantgerichtheid en professionaliteit. De medewerkers van het bureau van de NVK ondersteunen, faciliteren en adviseren de aangesloten leden (artsen) en leveren zo een bijdrage aan dit doel. Het bureau van de NVK bestaat uit 14 medewerkers. 
 
De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) is op zoek naar een:
 

Frontoffice/Beleidsondersteunend medewerker (24-32 uur) 

 
Als frontoffice/beleidsondersteunend medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor leden (de kinderartsen) in het beantwoorden van vragen over hun lidmaatschap bij de NVK, het beleid van de NVK en hun werkzaamheden en registratie als kinderarts. Je handelt de per post, e-mail of telefoon binnengekomen vragen zo veel mogelijk zelfstandig af. Complexe vragen verwijs je door naar de verantwoordelijke persoon, maar jij bewaakt de voortgang.  Je bent gewend te werken met diverse mailboxen, kunt goed overzicht bewaken en hebt ruime ervaring met (complex) agendabeheer. 
Als frontoffice/beleidsondersteunend medewerker heb je diverse (financieel-)administratieve taken en ben je verantwoordelijk voor de leden-,  accreditatie- en  projectadministratie en houd je de (digitale) dossiers up-to-date. 
Tijdens diverse bijeenkomsten (thema- en ledenavonden, symposia en het jaarlijks NVK congres) verricht je alle voorkomende werkzaamheden met als doel deze bijeenkomsten zo goed mogelijk te laten verlopen. 
Je verricht voor onze collega van de financiële administratie lichte boekhoudkundige werkzaamheden (o.a. inboeken van facturen in Accountview, maken van facturen, beheer van contracten en verzekeringen en zelfstandig afhandelen van de factuurstroom). Daarnaast zorg je er samen met collega’s voor dat de website geactualiseerd is zodat de leden de juiste informatie ter beschikking hebben.

Wat bieden wij? 

 
Een uitdagende baan, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en plezier, waar je een waardevolle bijdrage levert aan de zorg. Wij bieden je een prettige werkomgeving in een leuk team, waar ruimte is mee te denken aan de ontwikkeling van het NVK bureau. Naast een marktconform salaris hebben we ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%. 

Jouw profiel

 
Als Frontoffice/Beleidsondersteunend medewerker ben je de verbindende schakel tussen het bureau, de leden, secties  en commissies.  Je bent een ervaren klantgerichte professional die meedenkt en het fijn vindt om overzicht te creëren en structuur aan te brengen. Hiernaast letten we tijdens de selectie op de volgende punten: 
MBO+ / HBO-niveau en relevante werkervaring;
De vaardigheid om zeer accuraat te werken;
Goede communicatieve en ICT-vaardigheden;
Je werkt graag samen in een team en plannen & organiseren gaan je gemakkelijk af;
Ervaring met licht boekhoudkundige werkzaamheden is een pré.

Informatie en sollicitatie

 
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct op vacatures@nvk.nl. Wij ontvangen graag je curriculum vitae samen met een duidelijke motivatiebrief, uiterlijk vrijdag 8 juni a.s. De sollicitatiegesprekken worden gehouden in de laatste twee weken van juni. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elise van Dam op telefoonnummer 088 – 282 33 06. Voor meer informatie over de NVK verwijzen wij je naar www.nvk.nl
Tijdens deze werving & selectieprocedure hanteren wij de NVP sollicitatiecode.
 
Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.