Financieel Project Medewerker (24-32 uur per week)

Een organisatie in beweging

De Federatie Medisch Specialisten (Federatie) staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. 

We verenigen alle 32 specialismen, ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.

Met 5 collega’s zorgen we als team, met veel enthousiasme, voor de financiële, project- en salarisadministratie van verschillende organisaties. Wij zijn binnen dit team op zoek naar een accurate en communicatieve

Financieel Project Medewerker
(24-32 uur per week)

 

Als financieel project medewerker houd jij je bezig met de projectadministratie met name van de Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS). Van subsidieaanvraag tot -afronding, jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Een dynamische omgeving met een veelzijdig pakket

  • Controleren en goedkeuren van de financiële en projectboekingen
  • Signaleren van administratieve afwijkingen en deze bespreken
  • Berekenen van uit te betalen bedragen aan de hand van richtlijnen en terugkoppelen van de berekeningen
  • Controleren van betaalopdrachten
  • Controleren van de financiële eindverantwoordingen en accountantsverklaringen van projecten en zorgen voor een juiste verwerking. Bij vragen deze terugkoppelen naar de betreffende partijen.
  • Signaleren van afwijkingen ten opzichte van de begroting en de looptijd van projecten en hierover contact opnemen met het SKMS bureau
  • Financiële en project rapportages (mede) voorbereiden

Enthousiaste professional

Je bent een zorgvuldige professional die meedenkt en stressbestendig is. Je verbindt zaken en mensen aan elkaar zodat projecten tijdig en binnen budget worden afgerond. Je houdt afspraken en deadlines scherp in de gaten en zorgt ervoor dat niemand verrast wordt. Door je service gerichte, flexibele en probleemoplossende houding willen mensen graag met jou samenwerken. Je vak is je passie en je bent dan ook op zoek naar hoe zaken beter en efficiënter kunnen.  

Je beschikt over:  

  • Een financiële MBO+/HBO opleiding;
  • Vijf jaar werkervaring, bij voorkeur in een projectadministratie;
  • Goede ICT vaardigheden;

Wat bieden wij

De Federatie Medisch Specialisten kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor de zorgverzekering. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van het niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie opvragen over de functie bij Jolanda van Gulik, Interim Controller, telefoonnummer 06 23366126. Je kunt je sollicitatie, voorzien van een motivatie, tot uiterlijk 1 maart 2019 mailen aan vacatures@demedischspecialist.nl, t.a.v. Myrthe Akkermans, Adviseur P&O, met als onderwerp ‘Financieel Project Medewerker’.  Voor informatie over de Federatie Medisch Specialisten verwijzen wij je naar www.demedischspecialist.nl.