Financieel Administratief Medewerker (24 uur per week)

De organisatie

De Federatie Medisch Specialisten is dé beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Via alle Nederlandse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer 20.000 medisch specialisten. De Federatie Medisch Specialisten wil hoge kwaliteit van zorg, veilige zorg en toegankelijke zorg. Alle wetenschappelijke verenigingen werken samen op het gebied van beroepsbelangen, kwaliteit, opleiding en wetenschap. 

De Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS) is opgericht ter ondersteuning van het medisch specialistisch kwaliteitsbeleid. Het Bestuur van SKMS bestaat uit vertegenwoordigers van de Federatie Medisch Specialisten en Zorgverzekeraars Nederland. De bureauondersteuning wordt uitgevoerd door de Federatie Medisch Specialisten. Wij zoeken een:

Financieel Administratief Medewerker (24 uur per week)


Werkzaamheden

 • Controleren van facturen en declaraties en verwerken van de factuurgegevens in het daarvoor aanwezige systeem, zorgdragen voor tijdige betaling en voorbereiden van betaling;
 • Monitoren en bewaking van openstaande posten crediteuren en debiteuren;
 • Zorgdragen voor verwerking van de banken;
 • Onderhouden van het relatie-/crediteuren- en debiteurenbestand;
 • Verrichten van diverse voorkomende administratieve werkzaamheden waaronder archiveren van documenten;
 • Beantwoorden van binnenkomende vragen op financieel administratief gebied.

Je profiel

Binnen de SKMS werkt je in een klein team. Je werkt secuur en zelfstandig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent proactief en klantgericht en werkt probleemoplossend. We letten tijdens de selectie op de volgende punten:

 • Minimaal MBO, niveau 4, werk- en denkniveau, in de financieel administratieve richting;
 • Drie jaar relevante aantoonbare werkervaring;
 • Ruime ervaring met boekhoudkundige pakketten waaronder Afas;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met MS Office met name Word en Excel.

Wij bieden

De Federatie Medisch Specialisten kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming voor zorgverzekering. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie opvragen over de functie bij Anne van der Sluis, telefoonnummer 06-51451987. Je reactie zien wij graag tegemoet uiterlijk 6 juni 2017. Je kunt je sollicitatie mailen aan Tamara van Rossum, adviseur Personeel & Organisatie, vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘Vacature Financieel Administratief Medewerker’.   

Voor informatie over de Federatie Medisch Specialisten verwijzen wij naar www.demedischspecialist.nl

 

Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.