FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

De organisatie 

De Federatie Medisch Specialisten (Federatie) staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan de patiënt. We verenigen alle 33 specialismen (wetenschappelijke verenigingen), ondersteunen bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreken met één krachtige stem in politiek en samenleving. Samen gaan we voorop in vernieuwing zodat 17 miljoen Nederlanders kunnen rekenen op de beste zorg ter wereld.
 
De medisch specialisten worden hierbij ondersteund door het bureau van de Federatie. Dagelijks zetten circa 120 gedreven en betrokken medewerkers zich in om ervoor te zorgen dat medisch specialisten kunnen doen wat ze willen doen: de beste zorg ter wereld leveren. De Federatie kent verschillende afdelingen (o.a. beleid, secretariaat, communicatie, P&O en financiën) en beschikt daarnaast over een zelfstandig Kennisinstituut dat wetenschappelijke verenigingen adviseert en ondersteunt bij kwaliteitsprojecten. 
 
Ter versterking van onze financiële afdeling zijn wij per direct op zoek naar een: 

Financieel administratief medewerker 

24 uur per week 
 

De werkzaamheden

Wat doe je zoal op een dag? Onderstaand een greep uit je werkzaamheden:
  • Je controleert binnenkomende inkoopfacturen en declaraties en verwerkt deze in het daarvoor aanwezige systeem;
  • Je stelt verkoopfacturen op, verstuurt ze en boekt deze in;
  • Je controleert openstaande posten debiteuren, houdt in de gaten of deze betaald worden en speelt eventuele problemen door naar je leidinggevende;
  • Je haalt gegevens uit het bankpakket op, verwerkt deze, en importeert betalingen in het bankpakket;
  • Je beheert de activa-administratie;
  • Je verzamelt, ordent en archiveert (digitaal) documenten, gerelateerd aan de financiële administratie.
 
Dit doe je uiteraard niet alleen. Je wordt omringd door een team en begeleid door een ervaren collega zodat je je de werkzaamheden en werkwijze snel eigen kan maken.

Het profiel 

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, proactieve en sociale collega. Je gaat zorgvuldig en klantgericht te werk en bent goed in staat je eigen werk te organiseren. Daarnaast letten we op de volgende punten;
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, niveau 4, in de financieel administratieve richting;
Je hebt drie jaar aantoonbare relevante werkervaring;
Je beheerst diverse MS Office applicaties zoals Word, Excel en Powerpoint en de in de organisatie aanwezige boekhoudkundige pakketten;
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. 

De arbeidsvoorwaarden 

We starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren). De Federatie kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering. Je werkt bij ons samen in een professionele, informele omgeving met enthousiaste collega’s en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. 

Informatie en sollicitatie 

Enthousiast geworden? Dan zien we je reactie, graag uiterlijk vrijdag 24 juli, tegemoet. Je kunt deze, voorzien van een CV en een motivatie, sturen naar Myrthe Akkermans, adviseur P&O, vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘Financieel administratief medewerker’. Heb je nog vragen? Informatie over de functie kun je opvragen bij Johan Verzijl, Controller van de Federatie, tel 06-82727223. 
 
Van bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt geen gebruik gemaakt en hier wordt niet op gereageerd.