26 mei 2016

Congres Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?

FORT VOORDORP, GROENEKAN

Op donderdag 26 mei 2016 organiseert de Federatie Medisch Specialisten het congres ‘Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?’. Dit congres voor opleiders en aios vindt plaats van 15.30 tot 21.00 uur in Fort Voordorp te Groenekan en wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsproject Specialistenopleiding Op Maat.

Aan de slag met individualiseren
Individualiseren, EPA’s, bekwaamverklaren, portfolio en de gevolgen voor de visitatie. De individualisering van de opleidingsduur is in volle gang. Dat vraagt heel wat van u als opleider en aios. Hoe gaat het tot nu toe? Worstelt u met het vormgeven van de individualisering in de opleiding? Of heeft u juist goede oplossingen gevonden die u graag deelt met uw collega’s?

Het congres ‘Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?’ geeft een kijkje in de toekomst, antwoorden op praktische vragen en tips om de individualisering verder vorm te geven in de opleiding.
Het programma van dit congres vindt u in de uitnodiging.

Bekijk de workshops.

In de laatste editie van De Medisch Specialist staat een interview met Ate van der Zee, voorzitter Raad van Bestuur umc Groningen, over de bedrijfskundige consequenties van de individualisering. Hierin wordt ook gesproken over het congres 'Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?'
Lees het artikel.

Wanneer & waar?
Donderdag 26 mei 2016 van 15.30 – 21.00 uur in Fort Voordorp te Groenekan.

Voor wie?
Het programma richt zich op opleiders en aios, maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren en bestuurders zijn van harte welkom.

Kosten
Deelname aan het congres, inclusief diner, kost € 95.
Voor aios geldt een tarief van € 45.

Accreditatie
Het congres is door ABAN en de NVZA geaccrediteerd met 5 punten.
Accreditatie is aangevraagd bij NVKF.

Inschrijven
Inschrijven via het online formulier is helaas niet meer mogelijk.

Informatie
Heeft u vragen over dit congres? Neem dan contact op met Sandra Schoonderwoerd via 06 - 51 24  94 86 of s.schoonderwoerd@demedischspecialist.nl.

Specialistenopleiding Op Maat
Het congres ‘Individualisering Opleidingsduur: wat betekent dit voor jou?’ wordt mede mogelijk gemaakt door Specialistenopleiding Op Maat (SOM). Dit is een samenwerkingsproject van de Federatie Medisch Specialisten, Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra, Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten, College Geneeskundige Specialismen, De Jonge Specialist, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen en GGZ Nederland.
Op de website www.specialistenopleidingopmaat.nl vindt u informatie en praktische instrumenten om de duur van de medische opleidingstrajecten af te stemmen op de individuele aios.