Bureaumedewerker NVR (24-32 uur per week)

 

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR),  een wetenschappelijke vereniging voor personen die beroepsmatig betrokken zijn bij zorg, onderwijs en onderzoek t.b.v. patiënten met reumatische ziekten, is op zoek naar een:

Bureaumedewerker (24-32 uur per week)

De werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit een breed administratief pakket:

  • Versturen van de mailing naar de leden en het plaatsen van nieuws en aanpassingen op de website.
  • Coördineren van het online accreditatie proces van de nascholingen voor de leden.
  • Ondersteunende werkzaamheden in de organisatie van NVR congressen en bijeenkomsten, zoals sprekers/ voorzitters en werkgroepen benaderen.

Samen met een ervaren bureaumedewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van het ledenbestand, het opnemen van de algemene telefoon en het doornemen van de algemene mailbox. Jullie staan daarbij leden te woord, verbinden ze met de juiste medewerker en/of verwerken mutaties digitaal.

Het profiel

Je stelt je proactief en klantgericht op en werkt probleemoplossend. Je bent gericht op samenwerking en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Accuratesse en het leveren van kwaliteit behoren tot jouw kernkwaliteiten. Hiernaast worden onderstaande criteria in de selectie meegenomen:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met Outlook, Word, Excel, PowerPoint
  • Affiniteit met de gezondheidszorg

De arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is voor 24- 32 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De NVR kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie is op te vragen bij Janet Wesseling, directeur NVR, telefoonnummer 06 - 46 37 25 76. Je kunt je sollicitatie inclusief motivatie tot 13 maart 2018 mailen naar vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘NVR bureaumedewerker’. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op dinsdag 20 maart, de (eventuele) tweede gespreksronde op donderdag 22 maart.

Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.