Beleidsmedewerker (32 uur per week)

De organisatie

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) is een wetenschappelijke vereniging voor personen die beroepsmatig betrokken zijn bij zorg, onderwijs en onderzoek t.b.v. patiënten met reumatische ziekten. De belangen van de leden staan centraal en de vereniging ondersteunt hen op een vernieuwende actieve wijze bij het versterken van de centrale en coördinerende rol bij de diagnosestelling, en behandeling en begeleiding van patiënten.

De Nederlandse Vereniging voor Reumatologie is op zoek naar een:

Beleidsmedewerker (32 uur per week)

De werkzaamheden

  • Ondersteunen van voorzitters bij vergaderingen en het vastleggen van acties en besluiten.
  • Mee werken aan de voorbereiding, ontwikkeling en implementatie van inhoudelijke beleidsdossiers/ projecten
  • Mee sturen op het te bereiken resultaat en rapporteren over de voortgang van het project/ beleidsplan
  • Verzamelen en opstellen van (achtergrond)informatie en standpunten. Ondersteunen bij organisatie van bijeenkomsten, Het volgen van maatschappelijk en vakinhoudelijke en politieke ontwikkelingen op het gebied van de reumatologie
  • Onderhouden van de communicatie met leden van de vereniging via de website en digitale en schriftelijke berichtgeving

Het profiel

Je stelt je proactief en klantgericht op en werkt probleemoplossend. In een politiek dynamische omgeving voel je je thuis. Je bent gericht op samenwerking en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Hebt idealiter al samengewerkt met wetenschappelijke verenigingen en contacten gelegd tussen wetenschappelijke verenigingen en externe partijen. Hiernaast worden onderstaande criteria in de selectie meegenomen:

  • Minimaal Hbo werk- en denkniveau
  • Een jaar aantoonbare relevante ervaring
  • Affiniteit met de reumatologie en ervaring met beleidsmatig en projectmatig werken

De arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is voor 32 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De NVR kent een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Informatie over de functie is op te vragen bij Janet Wesseling, senior beleidsadviseur/verenigingsmanager NVR, telefoonnummer 06 46 37 25 76. Je kunt je sollicitatie tot 7 maart 2017 mailen naar vacatures@demedischspecialist.nl met als onderwerp ‘NVR beleidsmedewerker’.

Bemiddeling en acquisitie door derden of ZZP-ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.