13 sep 2019

Zorg voor medisch specialist

Utrecht

NIEUW! Hoe houdt u de medische staf gezond en gemotiveerd gedurende de hele loopbaan? Maak in deze introductie in twee dagen kennis met HR-werkwijzen en instrumenten die bijdragen aan optimaal functioneren en duurzame ontwikkeling van medici. HR- én medisch specialisten Mariel Keemers (chirurg CWZ Nijmegen) en Wiepke Drossaers (Reumatoloog Medisch Spectrum Twente) inspireren voor een ontwikkelingsgerichte loopbaan vanuit hun dagelijkse ervaringen in de medische context.

In deze tweedaagse introductiecursus reiken we de bouwstenen aan voor een goed op elkaar aansluitend ‘Human Resource Model’. Uw eigen MSB of VMSD staat centraal om uw staf te helpen zo optimaal mogelijk te functioneren. We presenteren en verkennen de verschillende HR-instrumenten waarbij het thema ‘groei’ toegespitst is op het individu, de medisch specialist, het team en de organisatie.

Doelgroep

Medisch specialisten die zitting hebben in de HR-commissie en/of een rol als HR-adviseur binnen de vakgroep of het ziekenhuis. HR-adviseurs of managers in de zorg.

Duur

Twee dagen: 13 september en 14 november 2019
Accreditatie bij ABAN in aanvraag

Locatie

Utrecht

Kosten

Leden FMS en VvAA: € 1.395,-
Niet-leden: € 1.495,-

Trainers

Wiepke Drossaers (reumatoloog) en Mariël Keemers (chirurg).

Voor meer informatie kijk op de website van de Academie voor Medisch Specialisten.