24 jun 2015

Uitreiking Health App Awards

Jaarbeurs, Utrecht

Wat is de meest zinvolle app in en voor de gezondheidszorg? Dat is het thema van de Health app awards 2015 van Nictiz, MedicalPHIT en MobileDoctors (VvAA). Een jury en een topjury beoordelen welke app het meest zinvol is voor  de gezondheidszorg.

Het doel van de Health app award is een bijdrage te leveren aan verbetering van het zorgproces én  aan de versnelling van het gebruik van eHealth. De app die daar volgens de jury de grootste bijdrage aan levert, wint de award.

Jurering

De jury maakt begin april bekend welke inzendingen zijn genomineerd voor de Health app award 2015. In juni kiest de jury op basis hiervan vijf finalisten. De topjury bepaalt hieruit de winnaar van de Health app award. Huib Cense, vice/voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten en chirurg in het Rode Kruis Ziekenhuis, is een van de leden van de topjury.

Uitreiking tijdens Congres 'Digitale ontwikkelingen in de zorg'

De winnaar van de Health app award wordt 24 juni bekendgemaakt op het congres 'digitale ontwikkelingen in de zorg' in Utrecht. De winnaar ontvangt een trofee, een CE-advies van Axon advocaten en een privacy- en securitybegeleidingssessie van Deloitte. De laatste vijf finalisten dingen ook nog mee naar een publieksprijs.