Inschrijven

Vanaf eind maart kunt u zich via dit formulier inschrijven voor het congres en uw voorkeur voor de ‘Hoe gaat dat in zijn werk?’-sessies doorgeven. Na het invullen van het online formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname.

Voor wie:

Dit congres is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de individualisering van de opleidingsduur en in het bijzonder voor opleiders, opleidingsgroepen, aios en onderwijskundigen.

Accreditatie:

Voor het congres wordt accreditatie aangevraagd bij Accreditatiebureau Algemene nascholing (ABAN), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA).

Kosten:

Deelname aan het congres kost 90 euro per persoon. Aios en opleiders die samen komen krijgen korting op het inschrijfgeld. Zij betalen 110 euro voor een duo-ticket.

Betalen kan via iDeal of met een factuur. In dat laatste geval moeten we € 25,- administratiekosten rekenen. We vragen u om het factuurbedrag binnen twee weken, maar in ieder geval voor aanvang van het congres, over te maken.
 

Annuleringsvoorwaarden:

Kunt u onverhoopt toch niet naar het congres komen? Dan kan u een collega als plaatsvervanger opgeven.
Annulering of naamswijziging kan uitsluitend per e-mail. Bij annulering voor 15 mei 2018 brengen wij € 25 in rekening. Daarna zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.