22 feb 2021

Slimme zorg Estafette Regio Zuid

ONLINE BIJEENKOMST

Het ministerie van VWS organiseert in het kader van Slimme zorg diverse online bijeenkomsten. Het doel is om samen slimme zorg en innovatie een stap verder te brengen. Dit doen we door elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Door knelpunten en uitdagingen op tafel te leggen en samen te zoeken naar oplossingen. Iedere regio start zijn deel van de Slimme Zorg Estafette daarom met een digitale bijeenkomst.

Op maandag 22 februari tussen 10 en 12 uur organiseert het ministerie de bijeenkomst voor Regio Zuid. Tijdens de bijeenkomst gaan we dieper in op de centrale vraag: hoe brengen we slimme zorg in onze regio samen een stap verder? Want samen zorgen we voor goede zorg in de toekomst voor onze inwoners maar ook voor werkplezier van de professionals die werken in de gezondheidszorg. Zeker gezien de toenemende schaarste van medewerkers en de toenemende zorgbehoeften door de vergrijzing in de regio. Welke uitdagingen spelen er in de regio, welke goede ontwikkelingen zien we al in Zuid Nederland en welke oplossingen zijn voorhanden? En welke vervolgstap kunnen we morgen al zetten?

De bijeenkomsten worden geleid door Kim Coppes. Met haar ruime ervaring als spreker en gespreksleider in de zorgsector, staat zij garant voor een levendig programma.

Meer informatie en aanmelden