08 feb 2021

Slimme zorg Estafette Regio West

ONLINE BIJEENKOMST

Het ministerie van VWS organiseert in het kader van Slimme zorg diverse online bijeenkomsten. Het doel is om samen slimme zorg en innovatie een stap verder te brengen. Dit doen we door elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Door knelpunten en uitdagingen op tafel te leggen en samen te zoeken naar oplossingen. Iedere regio start zijn deel van de Slimme Zorg Estafette daarom met een digitale bijeenkomst.

Op maandag 8 februari tussen 10 en 12 uur organiseert het ministerie de bijeenkomst voor Regio West. Het verkleinen van de gezondheidsverschillen en het beheersbaar houden van de zorgkosten zijn grote opgaven voor de regio. Daarnaast speelt krapte op de arbeidsmarkt in gezondheidszorg en welzijn als extra uitdaging hier doorheen. Een transformatie naar meer digitale oplossingen in gezondheid en welzijn is één van de handvatten om deze opgaven aan te pakken. In deze bijeenkomst kijken we hoe we slimme zorg kunnen laten werken: voor mensen en voor de uitdagingen van de toekomst.

De bijeenkomsten worden geleid door Kim Coppes. Met haar ruime ervaring als spreker en gespreksleider in de zorgsector, staat zij garant voor een levendig programma.

Meer informatie en aanmelden