01 feb 2021

Slimme zorg Estafette Regio Oost

ONLINE BIJEENKOMST

Het ministerie van VWS organiseert in het kader van Slimme zorg diverse online bijeenkomsten. Het doel is om samen slimme zorg en innovatie een stap verder te brengen. Dit doen we door elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Door knelpunten en uitdagingen op tafel te leggen en samen te zoeken naar oplossingen. Iedere regio start zijn deel van de Slimme Zorg Estafette daarom met een digitale bijeenkomst.

Op maandag 1 februari tussen 10 en 12 uur organiseert het ministerie de bijeenkomst voor Regio Oost. Tijdens de bijeenkomst gaan we dieper in op de centrale vraag: hoe brengen we slimme zorg in onze regio samen een stap verder? Zeker gezien de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt en de veranderende zorgbehoeften in de regio. Maar hoe gaan we te werk? Welke uitdagingen spelen er in de regio en welke oplossingen zijn voorhanden? Van welke successen kunnen we leren? En tot slot bespreken we welke vervolgstap we morgen al kunnen zetten met elkaar.

De bijeenkomsten worden geleid door Kim Coppes. Met haar ruime ervaring als spreker en gespreksleider in de zorgsector, staat zij garant voor een levendig programma.

Meer informatie en aanmelden