18 nov 2019

Platform Innovatie

Omgeving Utrecht

Succesvolle innovaties maken het werk vaak makkelijker, leuker, beter en meestal ook goedkoper. Ze zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Hoe dan ook hebben innovaties grote impact op uw werk. Daarom organiseren we op 18 november 2019 opnieuw een Platform Innovatie. Kom luisteren, kennis uitwisselen, discussiëren, of…. pitch uw eigen innovatie! Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via raadw&i@demedischspecialist.nl.

Wanneer

Maandag 18 november 2019, 17.00 – 20.00 uur (incl. buffet), in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Pitch uw innovatie!

Wat kunnen we leren van de praktijk? Verschillende medisch specialisten krijgen de gelegenheid om een korte pitch te geven over een innovatie waar zij zelf bij betrokken zijn geweest. Hoe heeft deze innovatie ervoor gezorgd dat de zorg is verbeterd of het werk leuker is geworden? Wilt u uw eigen ervaringen delen of kent u iemand die interesse kan hebben om een initiatief te pitchen? Neemt u dan contact met ons op via raadw&i@demedischspecialist.nl.

Bent u erbij?

Bent u geïnteresseerd in of betrokken bij innovatie in de zorg? En wilt u ook graag kennis en ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Dan mag u deze inspiratiesessie niet missen! De bijeenkomst is bedoeld voor medisch specialisten. Brengt u deze uitnodiging vooral ook onder de aandacht van collega’s collega-medisch specialisten die interesse zouden kunnen hebben in deze bijeenkomst, zij zijn van harte welkom. Aanmelden kan via raadw&i@demedischspecialist.nl.

Over het Platform Innovatie

Hoe onderscheiden we innovaties die werken van innovaties die niet werken? Hoe kunnen we innovaties die werken sneller opschalen zodat ze breder kunnen worden toegepast? Binnen het Platform Innovatie kunnen medisch specialisten kennis uitwisselen, elkaar inspireren en gezamenlijk initiatieven opstarten. Uiteindelijk wil de Federatie hiermee de innovatiecultuur versterken bij medisch specialisten en zorgen dat innovaties sneller en beter landen in de praktijk.