18 nov 2019

Platform Innovatie

Anatomiegebouw Utrecht

Kom 18 november naar het Platform Innovatie van de Federatie Medisch Specialisten! Laat u inspireren door pitches van uw vakgenoten en discussieer mee over het centrale thema van deze sessie: de mogelijkheden van 3D-technologie in uw dagelijkse praktijk.

Thema: 3D-technologie

Nieuwe toepassingen zoals 3D-geprinte anatomische modellen, virtuele operatieplanningen en robotica hebben grote impact op uw werk. Ze helpen om de zorg steeds meer te vernieuwen en verbeteren. Maar wat is er nodig om 3D-technologie succesvol te kunnen toepassen in de medisch-specialistische praktijk? En welke rol heeft de medisch specialist daarin? Twee gastsprekers gaan hierover met u in discussie.

Pitch uw eigen innovatie!

Bent u medisch specialist en heeft u een mooie innovatie ontwikkeld of bent u betrokken bij de ontwikkeling daarvan? En wilt u uw ervaringen delen met vakgenoten? Dan nodigen wij u van harte uit om een bijdrage te leveren in de vorm van een korte pitch. Deze pitch hoeft geen betrekking te hebben op het thema 3D-technologie. Meedoen? Of eerst meer informatie? Mail ons dan via raadw&i@demedischspecialist.nl.

Wanneer

Maandag 18 november 2019, 16.00 – 20.00 uur (incl. buffet), in het Anatomiegebouw in Utrecht. Bekijk de uitnodiging voor meer informatie.

Bent u erbij?

Bent u geïnteresseerd in of betrokken bij innovatie in de zorg? En wilt u ook graag kennis en ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Dan mag u deze inspiratiesessie niet missen! De bijeenkomst is bedoeld voor medisch specialisten. Brengt u deze uitnodiging vooral ook onder de aandacht van collega’s collega-medisch specialisten die interesse zouden kunnen hebben in deze bijeenkomst, zij zijn van harte welkom. Aanmelden kan via deze link. 

Over het Platform Innovatie

Hoe onderscheiden we innovaties die werken van innovaties die niet werken? Hoe kunnen we innovaties die werken sneller opschalen zodat ze breder kunnen worden toegepast? Binnen het Platform Innovatie kunnen medisch specialisten kennis uitwisselen, elkaar inspireren en gezamenlijk initiatieven opstarten. Uiteindelijk wil de Federatie hiermee de innovatiecultuur versterken bij medisch specialisten en zorgen dat innovaties sneller en beter landen in de praktijk.

Heeft u het laatste Platform Innovatie gemist? Lees het nieuwsbericht en bekijk de foto's.