13 dec 2017

MMV-congres 2017: Inspireren, profileren, excelleren!

CONGRESCENTRUM NBC, NIEUWEGEIN

Op woensdag 13 december organiseert de Federatie wederom het MMV-congres: hét landelijk congres over de medische vervolgopleidingen. Dit jaar heeft het congres als thema ‘Inspireren, profileren, excelleren!’.

De individualisering maakt het mogelijk om de opleiding meer af te stemmen op de individuele talenten en ontwikkelwensen van iedere aios. Tegelijkertijd is door ontwikkelingen in de gezondheidszorg en op de arbeidsmarkt de noodzaak om je te profileren ook groter geworden. Maar niet alleen voor aios is dit onderwerp relevant: ook opleiden is een vak waarin mensen excelleren en elkaar kunnen inspireren.

Op het MMV-congres wordt dit onderwerp vanuit diverse invalshoeken belicht. U hoort goede praktijkvoorbeelden van collega’s, krijgt concrete ondersteuning, relevante kennis en effectieve tips waarmee u zelf aan de slag kunt. Naast inspirerende presentaties en praktische workshops, hebben we dit jaar ook twee ontbijtsessies aan het programma toegevoegd.

Waar en wanneer:

Woensdag 13 december 2017
Congrescentrum NBC, Nieuwegein

Programma:

Het volledige programma is te vinden op www.medischevervolgopleidingen.nl/mmvcongres.

Doelgroep:

Het programma is gericht op (plaatsvervangend) opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios. Maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren en bestuurders zijn van harte welkom. Kortom: iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen.

Accreditatie:

Door het Accreditatiebureau Algemene Nascholing (ABAN), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (NVKF) zijn 6 accreditatiepunten toegekend.

Inschrijven:

Aanmelden voor het MMV-congres kan via de website www.medischevervolgopleidingen.nl/mmvcongres.

De entreeprijs voor het congres bedraagt €295,- (inclusief lunch, hapjes en drankjes).
We hanteren een vroegboektarief bij inschrijving vóór 1 september 2017. Voor aios geldt een speciaal tarief.

  • Vroegboektarief: €250,- bij inschrijving vóór 1 september 2017
  • Aios €175,-