Plenaire sprekers

Marieke Grondstra 

Als organisatieadviseur sinds 2009 raakte Marieke meer en meer geïntrigeerd door de manier waarop mensen met elkaar samenwerken, en met name hoe leeftijdsverschillen de kwaliteit van die samenwerking beinvloeden. Zij deed onderzoek naar wat werkenergie geeft of juist kost aan de verschillende werkende generaties en schreef daarover het boek Ygenwijs. Daaruit volgend richtte zij zich steeds meer op de rol van generaties binnen organisaties en richtte Generatie STORM  op in 2012. 
Op het MMV-congres spreekt zij over kenmerken en talenten van elke werkende generatie en hoe deze effectief ingezet worden binnen de organisatie. Hoe ‘normaler’ het wordt voor alle generaties om met hun talent en passie bezig te zijn, hoe makkelijker het wordt om als individu, generatie, en organisatie echt te ontwikkelen en het verschil te maken.

Marieke_Grondstra

Lucien Engelen 

Lucien Engelen is sinds 2007 Hoofd van het regionaal emergency healthcare netwerk bij Radboud UMC. Hij adviseert het bestuur op het gebied van de (technologische) veranderingen in de zorg waarbij de participatie van patiënten in hun eigen zorgtraject centraal staat. Ook is hij Chief Imagineer bij Nictiz,het landelijke expertisecentrum voor ICT-innovaties in de zorg. Hij is onderdeel van de Singularity University Exponential Medicine (vroeger bekend als FutureMed) in Silicon Valley (opgericht door oa Google, NASA en Autodesk). Verder was hij een van de eerste 150 thought leaders die uitgenodigd werden voor het LinkedIn influencer programma. 

Vanuit deze expertise kijkt Lucien met u naar innovatie en technologische veranderingen in de zorg en dan met name de invloed daarvan op de medische vervolgopleidingen.

Lucien_engelen.jpg