09 dec 2016

MMV-congres 2016: Opleiden is vooruitzien

CONGRESCENTRUM NBC, NIEUWEGEIN

Door maatschappelijke ontwikkelingen en technische vooruitgang verandert de zorg razendsnel. En daarmee ook het vak van medisch specialist. Hoe bereidt u de aios van nu optimaal voor op hun vak van straks? Meer dan ooit geldt: opleiden is vooruitzien. Zowel voor aios, als voor opleiders en andere betrokkenen.

Bekijk het programma

De kaarten voor dit congres zijn volledig uitverkocht. Ook is het helaas niet meer mogelijk om u op de wachtlijst te laten zetten.

Wat komt er op u af, waar wilt u heen en wie of wat is nodig om dat doel te bereiken? Hoe houdt u als aios de regie over de opleiding, zodat u de dokter kunt worden die u wilt zijn? Welke route past bij uw ervaring, ambities en leertempo? Hoe vertaalt u veranderingen in het vakgebied, maatschappelijke ontwikkelingen en innovaties naar de dagelijkse praktijk van opleiden?

Op het MMV-congres ‘Opleiden is vooruitzien’ krijgt u concrete informatie over nieuwe ontwikkelingen en belangrijke onderwerpen. U krijgt handvatten om morgen mee aan de slag te gaan en kunt ervaringen uitwisselen met collega’s. We starten met een inspirerend plenair programma. De rest van de dag stelt u zelf samen uit een breed aanbod van flitstrainingen, workshops en symposia.

Wanneer en waar?
Vrijdag 9 december, 9.30 - 17.30 uur
Congrescentrum NBC, Nieuwegein

Voor wie?
Het programma is gericht op (plaatsvervangend) opleiders, leden van de opleidingsgroep en aios. Maar ook onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren en bestuurders zijn van harte welkom. Kortom: iedereen die betrokken is bij de medische vervolgopleidingen.

Kosten
De entreeprijs voor het congres bedraagt € 295,- (inclusief lunch, versnaperingen en drankjes). 
Speciaal tarief voor aios: € 175,-

Accreditatie
Er zijn vijf accreditatiepunten toegekend door het Accreditatiebureau Algemene Nascholing (www.knmg.nl/aban), de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (www.nvza.nl), de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie (www.nvkc.nl) en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica (www.nvkf.nl).

Over het MMV-congres
Het MMV-congres is al jaren hét landelijk congres voor iedereen die betrokken is bij de medisch specialistische opleidingen. Het is dit jaar voor het eerst dat de Federatie Medisch Specialisten dit congres organiseert. Voorheen werd dit gedaan door het Project Modernisering Medische Vervolgopleidingen (MMV), dat eind 2015 gestopt is. Tijdens het MMV-congres op woensdag 9 december 2015 werd bekend gemaakt dat de Federatie verschillende producten van het project voortzet, waaronder het jaarlijkse MMV-congres.

Meer informatie over de voorzetting van de diverse MMV-producten door de Federatie.