16 jun 2015

Inspiratiedag 100% Zorg!

Domus Medica, Utrecht

Kom naar de Inspiratiedag 100% Zorg!

Op 16 juni organiseert het Programma Aanpak verspilling in de zorg de Inspiratiedag 100% Zorg! De Federatie Medisch Specialisten neemt deel aan dit programma van het ministerie van VWS, samen met 40 andere partners in de zorg. Tijdens de Inspiratiedag krijgen deelnemers een beeld van de acties die zijn ontstaan na 21.000 meldingen van patiënten en zorgprofessionals. De acties zijn ontwikkeld om de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden. 

Als deelnemer maakt u kennis met pioniers op uw eigen vakgebied en vernieuwers op andere terreinen. Van artsen tot apothekers en van verpleegkundige tot inkoopmanagers. En vele anderen. Zij vonden antwoord op vragen als: Hoe verbeter ik de overdracht van zorg bij ontslag uit het ziekenhuis? Hoe besteed ik minder tijd aan papierwerk? Hoe voorkom ik verspilling door te grote voorraden?

Speciale gasten: Anja Schouten, Zorgmanager van het Jaar 2015 en ruimtevaarder André Kuipers.

U kunt kiezen uit negen workshops en bezoekt een bazaar van vijftien treffende voorbeelden. Minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn gaan met u in gesprek over scherpzinnige oplossingen. Samen met u willen ze bereiken dat elke euro die we aan de zorg besteden ook 100% zorg oplevert.

Kijk hier voor het complete programma en meld u aan!

Tijd: 13.00 – 19.30 uur

Kosten: geen