10 jun 2016

Congres Arts en organisatie

UMCG, GRONINGEN

Bezuinigingen, stijgende zorgkosten en toenemende marktwerking zijn enkele voorbeelden van het continu veranderend zorglandschap. De Nederlandse gezondheidszorg en medische professionals krijgen de komende jaren te maken met financiële discussies en vragen over herstructurering. Het wordt hoog tijd dat medici gaan meedenken op beleidsmatig niveau.

Het is om die reden dat het KNMG district Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen op 10 en 11 juni een grootschalig congres te organiseren rondom dit thema. De organisatie hoopt met dit congres arts en toekomstig arts de benodigde kennis en praktische handvatten te bieden om meer grip te krijgen op de veranderingen in de zorg.

Vooraanstaande sprekers als Ronnie van Diemen - Steenvoorde (Inspecteur-generaal bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg) en André Rouvoet (voorzitter bij Zorgverzekeraars Nederland) zullen het congres inhoud geven. Daarnaast kunt u bij het aanmelden kiezen voor twee masterclasses die op op de tweede congresdag, zaterdag 11 juni worden gegeven.

Bekijk het volledige programma op www.artsenorganisatie.nl.
Hier kunt u zich ook inschrijven.