28 okt 2016

AIOS Upgrade: Thinking Forward

IJsseldelta Center, Zwolle

Binnen de geneeskunde doen we bijna niets zonder eerst vooruit te denken. Maar denk jij als aios nu ook al stappen vooruit? Heb je jouw toekomst al geschetst en weet je hoe je daar moet komen? Heb je een individueel opleidingsplan, waarmee je kan leren wat jij straks nodig hebt? Zijn wij als aios van nu klaar voor de zorg van straks? Zijn we voorbereid op ontwikkelingen en veranderingen binnen de gezondheidszorg? Zijn we er klaar voor om hier straks een leidende rol in te spelen? En hoe vinden we de balans tussen een steeds toenemende werkdruk en een druk sociaal leven? Persoonlijk leiderschap speelt hierbij een sleutelrol. Daarom is dat dit jaar het centrale thema van de AIOS Upgrade.

De AIOS Upgrade is hét congres voor aios in Nederland en wordt georganiseerd door De Jonge Specialist, in samenwerking met de Federatie Medisch Specialisten, de LAD en de VvAA. Tijdens het congres wordt via plenaire sessies en workshops aandacht besteed aan persoonlijk leiderschap. Daarnaasat zijn er diverse workshops die aios voorbereiden op hun toekomstige baan als medisch specialist of hen helpen om nog meer uit de opleiding te halen. Zoals ieder jaar wordt ’s middags de Opleidingsprijs uitgereikt aan de beste opleider van Nederland, die zijn/haar aios laat groeien in persoonlijk leiderschap en hen bouwstenen voor een succesvolle toekomst meegeeft.

Bekijk het programma

Wanneer & waar?
Vrijdag 28 oktober, van 9.00 tot 17 uur in het IJsseldelta Center in Zwolle

Kosten
Voor leden van De Jonge Specialist is deelname aan de AIOS Upgrade gratis. Niet leden betalen €75,- voor deelname. 


Inschrijven
Aanmelden voor de AIOS Upgrade kan via de website van De Jonge Specialist. Hier vindt u ook meer informatie over het congres