Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

01 nov 2021

Symposium Multimorbiditeit

HYBRIDE BIJEENKOMST

Op maandag 1 november organiseert de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) een symposium over multimorbiditeit in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), ZonMw en het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

02 nov 2021

Webinar Opleiden 2025 Transmurale digitale consultatie; juiste zorg op de juiste plek

ONLINE BIJEENKOMST

De Federatie Medisch Specialisten organiseert in 2021 een webinarreeks Opleiden 2025 waarin de opbrengsten van Opleiden 2025 tot nu toe, worden gedeeld met wetenschappelijke verenigingen, opleiders, aios en geïnteresseerden.

03 nov 2021

Webinar Federatie COVID-19: Stand van het land

Op woensdag 3 november om 19.30 uur organiseert de Federatie Medisch Specialisten een webinar over de laatste ontwikkelingen betreffende de COVID-19 pandemie. Wat zijn de feiten en cijfers en verwachtingen voor de komende weken?

18 nov 2021

Congres Tijd voor Verbinding

ONLINE BIJEENKOMST

Jaarlijks congres van het programma Tijd voor Verbinding dat geheel in het teken staat van pati├źntveiligheid in de medisch-specialistische zorg.

24 nov 2021

COVID-webinar

ONLINE BIJEENKOMST

Vanwege de snel stijgende besmettings- en opnamecijfers, de toenemende druk op de zorg en de vragen onder medisch specialisten, heeft de Federatie Medisch Specialisten morgenavond om 19.30 uur een spoedwebinar over de COVID-crisis ingelast.

26 nov 2021

Symposium Zorgevaluatie in de volgende versnelling

Bijeenkomst wordt verplaatst

Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus heeft de Federatie Medisch Specialisten na zorgvuldig beraad besloten om het Symposium Zorgevaluatie in de volgende versnelling van 26 november a.s. te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in 2022.