Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

01 okt 2021

DJS Congres

ONLINE BIJEENKOMST

Op vrijdag 1 oktober vindt het jaarlijkse DJS Congres plaats, georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten, De Jonge Specialist, de LAD en de VvAA.

06 okt 2021

Rode Hoed Symposium 'De medisch specialist in andere tijden!'

Felix Meritis, Amsterdam

In rap tempo is de gezondheidszorg in een heel nieuw tijdperk beland. In de ziekenhuizen is een gevoel van solidariteit ontstaan en de organisatiestructuur is in zeer korte tijd en zonder gemor veranderd.

07 okt 2021

Congres Duurzame Zorg

ONLINE BIJEENKOMST

Steeds meer zorgprofessionals, ziekenhuizen en zorginstellingen mobiliseren zichzelf op weg naar een duurzame zorgsector. Tijdens het online congres Duurzame Zorg op 7 oktober 2021 delen partners van de Green Deal hun ervaringen.

07 okt 2021

SRI kick-off meeting

SPOORWEGMUSEUM, UTRECHT

Op donderdag 7 oktober is er een kick-off meeting ‘Infectiepreventie in het nieuwe normaal’ van het Samenwerkingsverband Richtlijnen Infectiepreventie (SRI).

12 okt 2021

Webinarreeks In vitro diagnostiek (IVDR)

ONLINE BIJEENKOMST

In een reeks webinars wordt u bijgepraat over wat dit betekent voor zorginstellingen en welke veranderingen relevant zijn voor het werk van dokters, zorgmedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

13 okt 2021

Netwerk Europa

Online bijeenkomst

Woensdag 13 oktober organiseert de Federatie Medisch Specialisten wederom het Netwerk Europa. De bijeenkomst is bedoeld voor iedere specialist die geïnteresseerd is in Europese samenwerking.