Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

10 mei 2021

Platform Innovatie: Leren met innovatieve toepassingen

ONLINE BIJEENKOMST

Neem 10 mei deel aan het Platform Innovatie van de Federatie Medisch Specialisten en laat u inspireren door pitches van uw vakgenoten over innovaties in kennisoverdracht.

10 mei 2021

Online cursus Leefstijlinterventies in de praktijk

Online training

Wil je meer weten over leefstijlinterventies en wil je die de volgende dag direct in praktijk kunnen brengen? Doe dan mee aan de online cursus ‘Leefstijlinterventies in de praktijk’ van de Federatie Medisch Specialisten en E-Infuse.

11 mei 2021

ZE&GG Kickoff samen implementeren

ONLINE BIJEENKOMST

NVZ-zorgaanbieders gaan in samenspraak met hun verzekeraars aan de slag met tenminste 10 onderwerpen van de ZE&GG Implementatieagenda.

11 mei 2021

Webinar Opleiden 2025 ‘Hoe interprofessioneel ben jij’

ONLINE BIJEENKOMST

Interprofessioneel opleiden draagt sterk bij aan het leveren van de juiste zorg op de juiste plek. Werken en leren over grenzen heen om samen optimale patiëntenzorg te kunnen bieden. Precies dát was de dagelijkse gang van zaken tijdens de COVID-crisis.

11 mei 2021

LCPS Kwaliteitssessie Medisch Specialisten

ONLINE BIJEENKOMST

Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding organiseert voor medisch specialisten op dinsdag 11 mei om 15.00 uur een Kwaliteitssessie Medisch Specialisten.

17 mei 2021

Webinar Less is more, maar hoe gaan we aan de slag?

ONLINE BIJEENKOMST

Webinar van Doen of laten? waarin deïmplementatie van niet-gepaste zorg centraal staat. En dan vooral de vertaalslag naar de toepassing ervan in de praktijk.

18 mei 2021

Webinarreeks nieuwe Europese wetgeving voor medische technologie

Online bijeenkomst

In een reeks webinars wordt u bijgepraat over wat dit betekent voor zorginstellingen en welke veranderingen relevant zijn voor het werk van dokters, zorgmedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

18 mei 2021

Webinar Juiste zorg op de juiste plek

ONLINE BIJEENKOMST

Na het succes van de eerste reeks webinars in 2020, organiseert de Juiste Zorg op de Juiste Plek vanaf mei drie nieuwe webinars. Inspirerende experts uit het veld gaan in gesprek over thema's als regionale samenwerking, innovatie en preventie en reiken oplossingen aan.