Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

05 jan 2021

LCPS Kwaliteitssessie Medisch Specialisten

Online bijeenkomst

Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding organiseert dinsdag 5 januari om 15.00 uur de tweede Kwaliteitssessie Medisch Specialisten.

12 jan 2021

WCP webinar

Online bijeenkomst

De werkgroep coloproctologie organiseert i.s.m. de subverenigingen van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH) een webinar over rectumcarcinoom. Het webinar is toegankelijk voor chirurgen, internisten, mdl-artsen, radiologen, radiotherapeuten en aios.

19 jan 2021

LCPS Kwaliteitssessie Medisch Specialisten

ONLINE BIJEENKOMST

Het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding organiseert dinsdag 19 januari om 15.00 uur de derde Kwaliteitssessie Medisch Specialisten. De bijeenkomst is bedoeld voor medisch specialisten betrokken bij patiëntverplaatsingen van zowel uitplaatsende als ontvangende ziekenhuizen.

21 jan 2021

Federatie webinar ontwikkelingen COVID-19

Online bijeenkomst

De Federatie Medisch Specialisten nodigt alle medisch specialisten uit voor een webinar over de laatste ontwikkelingen bij de bestrijding van de COVID-19 pandemie.

27 jan 2021

Webinar Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG)

Online bijeenkomst

Op woensdag 27 januari om 13.00 uur organiseert Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG) een webinar dat in het teken staat van de vele programma’s die over de kwaliteit van zorg gaan.

27 jan 2021

LCPS webinar: waarde van patiëntenspreiding

ONLINE BIJEENKOMST

Webinar voor ziekenhuisdirecteuren en medisch specialisten die meer willen weten over landelijke patiëntenspreiding op de korte én langere termijn.