Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

13 feb 2020

Innovation for Health - Shaping the Future of Healthcare

De Doelen ICC, Rotterdam

Op donderdag 13 februari 2020 vindt de 7de editie van Innovation for Health plaats in De Doelen ICC in Rotterdam. Deze toonaangevende conferentie brengt meer dan 800 sleutelfiguren en 60 invloedrijke sprekers bij elkaar met als doel bijdragen aan een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg.

13 feb 2020

Symposium Modulair onderhoud: 'De toekomst voor richtlijnen'

Het Oude Magazijn, Amersfoort

Om richtlijnen sneller en beter te kunnen actualiseren is er een nieuwe methode opgezet: modulair richtlijnonderhoud. Wat betekent dit voor gebruikers van richtlijnen en richtlijnontwikkelaars? Er gaat veel veranderen, dus mis dit symposium niet!

13 feb 2020

Symposium ‘Verbinden & Innoveren met SNOMED’

Trainingscentrum KNVB, Zeist

Bent u als zorgprofessional geïnteresseerd in wat Eenheid van Taal en SNOMED voor u en uw werk kunnen betekenen? Schrijf u dan nu in voor het symposium ‘Verbinden & Innoveren met SNOMED’ op 13 februari 2020. Op deze dag gaan we samen met u de brug slaan tussen de zorgpraktijk en ICT.