Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

01 nov 2018

Masterclass startende opleider

Hotel Restaurant Oud London, Zeist

Deze eendaagse masterclass geeft u inzicht in de belangrijkste kaders van de geneeskundige vervolgopleiding, met vele voorbeelden en praktische tips.

01 nov 2018

Conferentie 'Zorgen voor teamwork - hoe dan?'

Schouwburg Het Park te Hoorn

In de zorg is samenwerking en communicatie van levensbelang. Goed samenwerken en communiceren kun je verder ontwikkelen op basis van CRM. Tijdens deze conferentie leren we van deskundigen en van elkaar hoe je CRM als kwaliteitsinstrument in de zorg invoert en kunt zorgen voor blijvende effecten.

02 nov 2018

Symposium Zorgevaluatie Implementatie: van onderzoek naar praktijk

Buitenplaats Amerongen

Zorgevaluatie onderzoek helpt de zorg steeds verder te verbeteren. Vanaf de start van een studie moet er worden nagedacht over goede implementatie en hoe de patiënt zo snel mogelijk van de onderzoeksresultaten profiteert. Hoe pak je dat aan? En wie heeft daarin welke rol?

07 nov 2018

Inleiding in de ziekenhuisfinanciën

KANTOOR VvAA, UTRECHT

Met deze beknopte cursus Ziekenhuisfinanciën kunnen deelnemers na afloop participeren in bedrijfseconomische analyses en besluitvorming bij RVE’s of zorgondernemingen.

13 nov 2018

Platform Innovatie

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Succesvolle innovaties zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor dat waar u dokter voor bent geworden: de zorg voor uw patiënt. Kom luisteren, kennis uitwisselen, discussiëren, of…. pitch uw eigen innovatie!

15 nov 2018

Compassievol medisch leiderschap

Kloosterhotel ZIN, Vught

Driedaagse bijscholing waarin u wordt meegenomen door nationale en internationale experts op het gebied van compassievol medisch leiderschap. Sprekers zijn onder andere Carina Hilders, Sander de Hosson en Kiki Lombarts.

19 nov 2018

Training 'U én uw VMSD in positie'

'T Hart: hoofdkantoor van de VVAA

Hoe kunt u de positie van uw Vereniging Medisch Specialisten in Dienstverband (VMSD) in het bestuurlijke krachtenveld van het ziekenhuis versterken?

21 nov 2018

KNMG congres: Minderjarigen als patiënt

Congreshotel Figi Zeist

Ethische en juridische kwesties bij de behandeling van kinderen.

28 nov 2018

Start programma 'Medisch Leiderschap voor opleiders'

Austerlitz

Van de moderne medisch specialist wordt verwacht dat hij zijn verantwoordelijkheid neemt op terreinen als samenwerking, innovatie, preventie en doelmatigheid. Hoe bereidt u als opleider aios hierop voor? Lukt het om het thema medisch leiderschap in te passen in de dagelijkse opleidingspraktijk?