Agenda overzicht

In verband met de actualiteit rondom COVID-19 kan een bijeenkomst via videoverbinding plaatsvinden of op korte termijn worden verplaatst of afgezegd. We vragen om uw begrip en doen ons uiterste best u hier tijdig over te informeren.

04 sep 2018

Congres 'van Hippocrates naar datadriven dokter; voorop in vernieuwing'

PARC BROEKHUIZEN, LEERSUM

Nieuwe informatiesystemen, patiëntenportalen, informatie vanuit wearables, de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De zorg van nu én de toekomst vraagt om goede eenduidige vastlegging en uitwisseling van zorginformatie.

10 sep 2018

Management voor medici

VILLA HEIDEBAD, EPE

In deze postdoctorale leergang wordt u grondig voorbereid op management- en bestuurstaken waarmee een medicus in de ontwikkeling van zijn/haar carrière te maken kan krijgen.

21 sep 2018

Invitational conference voor de richtlijnontwikkeling Preconceptie Dragerschapsscreening voor hoog-risico groepen

DOMUS MEDICA UTRECHT

De Vereniging Klinische Genetica Nederland (VKGN) organiseert een invitational conference om stakeholders te horen omtrent knelpunten en aandachtspunten voor de richtlijnontwikkeling Preconceptie Dragerschapsscreening voor hoog-risico groepen.

26 sep 2018

DCRF Jaarcongres 2018

De Reehorst, Ede

Jaarlijks congres van de Dutch Clinical Research Foundation, dit jaar in het teken van de vele ontwikkelingen op Europees vlak.

27 sep 2018

Algemene Vergadering Federatie Medisch Specialisten

DOMUS MEDICA, UTRECHT

Vergadering waarin het bestuur van de Federatie Medisch Specialisten, genodigde algemeen voorzitters van wetenschappelijke verenigingen.

28 sep 2018

AIOS Upgrade

Lumen Events Zwolle

Landelijk congres voor en door aios, jaarlijks georganiseerd door De Jonge Specialist samen met de Federatie Medisch Specialisten, de LAD en de VvAA.